Officiell ZTE Axon M: när hopfällbar rimmar inte på flexibel! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell ZTE Axon M: när hopfällbar rimmar inte på flexibel! (Foto och video)

ZTE Axon M anländer till Italien: exklusivt med TIM, den nya hopfällbara smarttelefonen med dubbla skärmar som förvandlar mobil underhållning

Den nya premiumenheten ZTE kommer att finnas tillgänglig från och med idag i alla TIM-butiker

Milano, 22 februari 2018ZTEglobal ledare inom leverans av produkter och tjänster för telekommunikation och mobila enheter, tillkännager lanseringen i Italien av den revolutionära Axon M, en hopfällbar smartphone med dubbla skärmar, som kommer att distribueras uteslutande från TIM på den italienska marknaden.

Vi är mycket stolta över att lansera den nya Axon M-smarttelefonen på den italienska marknaden i samarbete med TIM, en ledande internationell telekommunikationsoperatör – säger Samuel Sun, VD för EMEA-avdelningen av ZTE Mobile Devices. – Under årens lopp har både mobilteknik och konsumentvanor utvecklats djupt, samtidigt som användarupplevelsen har förblivit nästan oförändrad, fram till ankomsten av Axon M. Det nya smartphonekonceptet som presenteras av ZTE revolutionerar de standarder som hittills känts och möjliggör faktiskt en helt förnyad användning av telefonen genom multi-tasking och andra innovativa metoder.”

“Med detta exklusiva initiativ bekräftar TIM sitt åtagande att erbjuda kunderna de bästa produkterna på marknaden, innovativa och multimedia, som fullt ut kan utnyttja all potential i anslutningarna i vårt LTE-mobilnätverk”, säger Marco Sanza, försäljningschef på TIM. “ZTE-smarttelefonen är det perfekta verktyget för att njuta av digitalt underhållningsinnehåll, musik, sport, TV-serier, spel och nyheter på resande fot och med en revolutionerande skärm, tack vare TIMSHOW“.

Med ZTE Axon M kommer användare att kunna dra fördel av de mest avancerade funktionerna i multitasking och njuta av en ny och stimulerande underhållningsupplevelse. Modellen har samma storlek som en traditionell smartphone när den är hopfälld, för att bekvämt passa storleken på en ficka eller handväska, men kan användas på fyra olika sätt:

  1. Dubbelt läge (A/B): att använda flera appar samtidigt, för att erbjuda användarna möjligheten att få dubbel potential från sin enhet. Tack vare Dual-läget kommer du till exempel att kunna följa ditt favoritlag med Serie A TIM-appen på ena skärmen och beställa middag på den andra.
  2. Utökat läge (/ – \): Streaming, e-post och spel tillgängliga på en 6,75 ”Full HD-skärm. Utökat läge gör att användare kan titta på sina favoritprogram och bli exalterade framför en film genom att kunna dra fördel av en större skärm, var de än är.
  3. Delat läge (A/A): låter användaren titta på samma innehåll tillsammans med en grupp vänner, från en enda enhet. För bekväm användning, fäll helt enkelt telefonen i delat läge och placera den på ett bord med hjälp av de två skärmarna.
  4. Enkelläge (A): När användaren inte är upptagen med att följa sportevenemang, titta på annat videoinnehåll eller surfa på webben, kommer han med singelläget att ha en smartphone som lämpar sig för dagliga behov, enkel att använda och hantera med en hand.

Med Axon M föds en ny kategori av hopfällbara smartphones från grunden och företaget är fast beslutet att investera i denna teknik, för att lägga grunden för denna innovation. ZTE kommer att arbeta nära med topputvecklare för att optimera enhetsapplikationer med dubbla skärmar.

Den nya ZTE Axon M kommer att finnas exklusivt tillgänglig i TIM-butiker från och med idag. Smarttelefonen kommer att kosta 899,99 euro och erbjudas som kampanj för TIM-kunder som kommer att välja delbetalningen på 20 euro i 30 månader utan någon förskottsbetalning.

Relaterade artiklar

Back to top button