Officiell TP-Link Neffos Y5: ett nytt dubbelt SIM-kort med Marshmallow

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell TP-Link Neffos Y5: ett nytt dubbelt SIM-kort med Marshmallow

Milano, 23 september 2016 – TP-Link, en global leverantör av hemelektronik och nätverksprodukter, introducerar den nya smarttelefonen Neffos Y5.

Med en fyrkärnig Qualcomm-processor erbjuder Neffos Y5 en fantastisk fotografisk upplevelse, fantastisk grafik tack vare sin högupplösta skärm, snabba anslutningsmöjligheter, dubbla SIM-funktioner och det senaste och säkraste Android-operativsystemet.

Neffos Y5, som finns i svart eller vitt, kommer att säljas i italienska butiker och i hela Väst- och Östeuropa, Sydostasien, Afrika och Mellanöstern från och med september 2016.

Kraftfull inuti

Neffos Y5 har en 1,3 GHz fyrkärnig processor och 2 GB RAM. 16 GB ROM-minne och det utbyggbara minnet ger allt utrymme för att installera applikationer och spel efter behag.

Neffos Y5 erbjuder en smidig och långvarig användningsupplevelse samtidigt som den håller låg strömförbrukning. Så om du surfar på Internet, svarar på ett e-postmeddelande, chattar online, lägger upp bilder på sociala medier eller bara spelar, kan du vara lugn med Neffos Y5.

Underbar fotografisk upplevelse

En av de snabbaste i sin klass, Neffos Y5 tar bilder snabbt med den kraftfulla 8MP-kameran, så att du kan fånga alla ögonblick i vardagen och förvandla dem till vackra minnen. Dessutom assisteras huvudkameran av en LED-blixt för att ta bilder och filma i miljöer med svagt ljus.

Den främre kameran gör det lika bra. Dess 2 MP-sensor låter dig ta tydliga selfies att dela med vänner.

Realistiska bilder

För att möta alla underhållningsbehov har Neffos Y5 en 5-tums högupplöst bildskärm som har optimerats för att ge den bästa tittarupplevelsen som finns tillgänglig i en telefon i denna prisklass.

Dess förmåga att återge realistiska och naturliga färger gör den till ett idealiskt val för strömmande innehåll – dina favorit-TV-program och -filmer har aldrig sett så bra ut.

Anslutningar lika snabbt som ljuset

Neffos Y5 stöder ultrasnabba 4G-LTE-nätverk, så att du kan uppleva mycket korta nedladdningstider, oavbruten video- och musikströmning och fördröjningsfria onlinespelsessioner och bättre samtalskvalitet.

Dubbel SIM dubbel standby

En annan måste-se-funktion hos Neffos Y5 är dess dubbla standby-dual-SIM-funktionalitet: kan hantera två SIM-kort samtidigt, den tillåter användaren att använda både jobb- och personliga telefonnummer på en smartphone.

Den senaste versionen av Android

Neffos Y5 sticker ut i sin kategori för sitt operativsystem. Endast ett fåtal smarttelefoner på nybörjarnivå har faktiskt Android 6.0 Marshmallow, den senaste versionen av världens mest populära operativsystem.

Den aktuella uppdateringen introducerar ett förnyat gränssnitt, batteriförbättringar, stramare Google Nu-integrering och andra förändringar som kommer att göra användarens liv mycket enklare.

Med tanke på den typ av prestanda och funktioner som Neffos Y5 erbjuder, kan du inte gå fel med TP-Links senaste smartphone.

Försäljningspris: 129,90 euro

Relaterade artiklar

Back to top button