Officiell TP-Link Neffos X1 Lite: elegant design även för den billigare (uppdaterad: tillgänglig i Italien till ett varierande pris)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell TP-Link Neffos X1 Lite: elegant design även för den billigare (uppdaterad: tillgänglig i Italien till ett varierande pris)

Milano, 16 oktober 2017 – Efter det första sommarmeddelandet finns nu nya Neffos X1 Lite, det senaste tillskottet till X-serien, tillgänglig på den italienska marknaden, designad för att vara seriens smartphone inom allas räckhåll.

Styrkan med denna smartphone är användarvänligheten, den intuitiva och naturliga tack vare NFUI 2.0-gränssnittet och fingeravtryckssensorn för fingeravtrycksigenkänning, perfekt placerad på baksidan, i exakt den punkt där det är naturligt att hålla fingrarna för att hålla i smartphone, för att säkerställa omedelbar upplåsning av displayen.

Elegans och hög prestanda

X1 Lite är lätt (endast 138g) och med en design som kännetecknas av rundade former och smalt chassi, i två eleganta färger – grått och guld – för att säkerställa ett ergonomiskt grepp med en hand. Den 5-tums HD-skärm med 2,5D-glas är integrerad med IPS-teknik för att göra bilder levande och lysande. Dessutom låter dubbelklicks väckningsfunktionen dig aktivera skärmen utan att trycka på strömknappen, medan 10-touch-punkten erbjuder mer exakt och snabbare interaktion.

Den bakre kameran har ett 13 MXP-objektiv och ett 0,2 sekunders PDAF-autofokussystem för att fånga alla detaljer i de porträtterade motiven och tack vare “realtids” nattbilden är den perfekt för att ta bilder även i svagt ljus.

5 MXP frontkameran är istället utrustad med 84° vidvinkel, för att du ska kunna ta perfekta selfies, med hjälp av “skönhetsläget” och slutarkommandot via Finger Print.

Liksom de andra modellerna i X-serien – X1 och X1 Max – är även Lite-versionen utrustad med operativsystemet Android Nougat 7 och Helio P10 Octa-Core-processor, synonymt med hög prestanda. Med ett 16 GB minne som kan utökas upp till 128 GB med Micro SD, garanterar det också lagring av en stor mängd data och bilder.

Slutligen ersätter 2550 mAh-batteriet den tidigare 2250-versionen av Neffos X1 för längre livslängd.

Pris och tillgänglighet

Neffos X1 Lite är till rea med ett försäljningspris på 129 € på Amazon, Monclick och Telecom Specialist.

Relaterade artiklar

Back to top button