Officiell Samsung Galaxy S5 mini i Italien, till ett lägre pris än förväntat (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Samsung Galaxy S5 mini i Italien, till ett lägre pris än förväntat (foto)

Samsung lanserar Galaxy S5 mini, den eleganta och kompakta smartphonen

Den tredje generationens mini är här, en perfekt syntes av design och teknik som innehåller allt det bästa från Galaxy S5 i fickformat

Milano, 2 juli 2014 – Samsung Electronics Co., Ltd. introducerar den nya Galaxy S5 mini, den kompakta versionen av sin flaggskeppssmartphone.

Galaxy S5 mini innehåller den mest avancerade Samsung-tekniken, de bästa applikationerna dedikerade till fysiskt välbefinnande och allt skydd av innehåll och personlig data tack vare de avancerade säkerhetsfunktionerna som kännetecknar Galaxy S5.

Vårt mål är att designa enheter som möter allas behov och önskemål “, förklarar Carlo Carollo, telefoniförsäljnings- och marknadschef för Samsung Electronics Italia. “Galaxy S5 mini är designad för personer som inte vill ge upp prestandan, den ikoniska designen och huvudfunktionerna hos Galaxy S5 och välja en mer kompakt och “fickstor” design.

Teknik i fickan

Galaxy S5 mini är tillägnad dem som föredrar en kompakt design utan att ge avkall på originalitet och glamour. Galaxy S5 mini har en 4,5-tums HD Super AMOLED-skärm som erbjuder levande och djupa bilder samtidigt som dess ringa storlek garanterar större komfort och hantering även med en handflata. . Liksom Galaxy S5 har även Galaxy S5 mini ett skal designat och byggt för att hjälpa till att greppa och som ger enheten ett modernt och elegant utseende utan att glömma det praktiska med det mjuka handtaget.

Galaxy S5 mini-tekniken är densamma som Galaxy S5 och låter dig ha alla de mest avancerade funktionerna tillgängliga inklusive Advanced Energy Saving-läget för att minimera energiförbrukningen, pulssensorn för att övervaka dina slag och fingeravtrycksläsare för att säkerställa maximal säkerhet. Galaxy S5 mini är även resistent mot vatten och damm (IP67-certifierad).

Toppprestanda för dem som älskar att skapa och dela sitt innehåll

Galaxy S5 mini är den perfekta smartphonen för dem som älskar att ta foton, filma, hantera allt sitt innehåll och dela det med vänner via sociala nätverk och vidare. Faktum är att 8 megapixelkameran garanterar foton och videor med skarpa och definierade detaljer, medan stödet för LTE kategori 4 låter dig ladda ner filmer och tv-spel på språng med förbättrade och supersnabba nedladdningar.

den är också utrustad med en kraftfull 1,4 GHz Quad Core-processor och 1,5 GM RAM som gör att du kan använda multi-tasking-funktionerna ännu enklare och ladda webbsidor snabbt.

Samsung Galaxy S5 mini kommer att finnas tillgänglig från slutet av juli i kolsvart, skimrande vit, elektrisk blått, kopparguld till det rekommenderade priset 429 euro.

Alla detaljer och produktbilder finns på www.samsungmobilepress.com.

Samsung Galaxy S5 mini datablad:

Relaterade artiklar

Back to top button