Officiell Samsung Galaxy S5 med fingeravtrycksläsare och vattentäthet (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Samsung Galaxy S5 med fingeravtrycksläsare och vattentäthet (foton och videor)

Samsung avslöjar Galaxy S5 att fokusera på det som är viktigast för konsumenterna

Företagets 5th generation Galaxy S omdefinierar hur teknisk innovation förbättrar våra liv

Barcelona, ​​​​Spanien, 24 februari 2014 – Samsung Electronics tillkännagav idag den femte generationen av Galaxy S-serien, Galaxy S5, designad för det som betyder mest för konsumenterna. Den nya Galaxy S5 erbjuder konsumenterna en förfinad upplevelse med innovation av viktiga funktioner för dagligt bruk.

“Med Galaxy S5 går Samsung tillbaka till grunderna för att fokusera på att leverera de funktioner som betyder mest för våra konsumenter”, säger JK Shin, VD och chef för IT & Mobile Communications Division på Samsung. “Konsumenter letar efter mobila verktyg som inspirerar och stödjer dem när de förbättrar sin vardag. Galaxy S5 representerar en ikonisk design med viktiga och användbara funktioner för att fokusera på att leverera den ultimata smarttelefonen på marknaden idag genom människor inspirerad innovation.”

Galaxy S5 kombinerar en avancerad kamera, den snabba nätverksanslutningen, dedikerade träningsverktyg och förbättrade enhetsskyddsfunktioner när konsumenterna håller sig i form och är uppkopplade med stil.

Fånga de ögonblick som betyder något

Att fånga och spara värdefulla minnen är en av de viktigaste smartphonefunktionerna idag. Den nya Galaxy S5 erbjuder överlägsen kamerafunktionalitet, med en 16 megapixelkamera med en förbättrad meny och användargränssnitt som låter konsumenterna enkelt ta, redigera och dela foton

Galaxy S5 erbjuder världens snabbaste autofokushastighet på upp till 0,3 sekunder och det avancerade High Dynamic Range (HDR), återger naturligt ljus och färg med slående intensitet under alla omständigheter. Den nya funktionen Selektiv fokus låter användare fokusera på ett specifikt område av ett objekt samtidigt som bakgrunden suddas ut. Med den här kapaciteten behöver konsumenterna inte längre en speciell linssats för att skapa en grunt skärpedjup (DOF).

Använd de snabbaste anslutningarna

Galaxy S5 erbjuder den mest avancerade LTE-upplevelsen och Wi-Fi-prestanda som finns tillgänglig idag, vilket säkerställer blixtrande snabba datahastigheter för oöverträffad mediekonsumtion och produktivitet.

Galaxy S5 stöder femte generationens Wi-Fi 802.11ac och 2X2 MIMO, och stöder det stora antalet LTE-frekvenser med LTECategory 4-standard.

För konsumenter som söker en ännu snabbare anslutning har Galaxy S5 nu Download Booster, en innovativ Wi-Fi-teknik för att öka datahastigheten genom att binda Wi-Fi och LTE samtidigt. Oavsett var en konsument är, kommer Galaxy S5 att hjälpa till att säkerställa att de har den snabbaste tillgängliga anslutningen

Bli mer vältränad och aktiv

Med den förbättrade S Health 3.0 erbjuder nya Galaxy S5 fler verktyg som hjälper människor att hålla sig i form och ha det bra. Den tillhandahåller en omfattande personlig träningsmätare för att hjälpa användare att övervaka och hantera sitt beteende, tillsammans med ytterligare verktyg, inklusive en stegräknare, diet- och träningsregister, och en ny, inbyggd pulsmätare. Galaxy S5-användare kan ytterligare anpassa sin upplevelse med ett berikat tredjepartsappekosystem och möjligheten att para ihop med nästa generations Gear-produkter för träning i realtid.

Uttryck modern, glam look

Galaxy S5 blandar ikonisk Samsung-design med moderna trender för att tilltala en rad konsumentsmak och intressen.

Galaxy S5 har ett perforerat mönster på baksidan som skapar en modern glam look. Dess nya slanka, konturformade form kommer i en rad livfulla färger, inklusive kolsvart, skimrande vit, elektrisk blå och kopparguld, för att komplettera stilen för den individuella konsumenten.

Viktigt enhetsskydd

Galaxy S5 är IP67 damm- och vattentålig. Den erbjuder också en fingerskanner som ger en säker, biometrisk skärmlåsfunktion och en sömlös och säker mobilbetalningsupplevelse för konsumenter. Ultra Power Saving Mode gör att skärmen blir svartvit och stänger av alla onödiga funktioner för att minimera batteriförbrukningen.

Enheten kommer att vara tillgänglig globalt via Samsungs detaljhandelskanaler, e-handel och operatörer i april.

Relaterade artiklar

Back to top button