Officiell Samsung Galaxy S4 LTE-Advanced för Korea (med video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Samsung Galaxy S4 LTE-Advanced för Korea (med video)

Samsungs LTE-ledarskap och framtidsfokuserad innovation producerar världens första LTE-avancerade smartphone

26 juni 2013

Banbrytande GALAXY S4 LTE-A fördubblar nätverksanslutningshastigheterna och ombildar smartphones multimediaupplevelse

SEOUL, Korea – 26 junith2013 – Samsung Electronics Co., Ltd., en ledare inom mobil teknik och digitala lösningar, tillkännagav idag GALAXY S4 LTE-A, som accelererar smartphones förväntningar med avancerade multimediaupplevelser och de snabbaste nedladdningarna, webbsurfningen, multimediastreaming och laddning av applikationer. Världens första kommersiellt tillgängliga LTE-Advanced (LTE-A) smartphone, Samsungs GALAXY S4 LTE-A, kombinerar tekniska innovationer som ingår i den mycket hyllade GALAXY S4 med nya avancerade funktioner och dubbelt så snabba nätverkshastigheter för att skapa en oöverträffad multimediaupplevelse .

“Samsung har en unik position för att leverera LTE-innovationer som leverantör av de delar, enheter och utrustning som krävs för att leverera nästa generations 4G LTE-tjänster”, säger JK Shin, VD och VD för IT & Mobile Communications Division på Samsung Electronics. “Introduktionen av GALAXY S4 LTE-A visar Samsungs önskan och förmåga att förse konsumenter med tekniska innovationer som drar fördel av ökade nätverkshastigheter för att leverera rikare och fylligare upplevelser.

Världens första LTE-A-smartphone

Samsungs introduktion av GALAXY S4 LTE-A, världens första LTE Advanced-kompatibla smartphone, är det senaste uttrycket för företagets ansträngningar inom ledande LTE-teknik. Samsungs engagemang för att driva LTE-användningen nådde sin första milstolpe 2010 med lanseringen av Craft, världens första LTE-funktionstelefon, och fortsatte under 2011 med leveransen av Indulge, världens första LTE-smarttelefon. Under det senaste året har Samsung också banat väg för att ge användarna VoLTE-nätverkskapacitet med lanseringen av GALAXY S III LTE.

Fördubblade nätverkshastigheter

GALAXY S4 LTE-A:s avancerade nätverk gör det möjligt för användare att uppleva avsevärt högre hastigheter – dubbla dagens LTE-hastigheter – genom att utnyttja carrier aggregation, ett tillvägagångssätt som kombinerar olika frekvenser och använder dem som en. Med denna banbrytande teknik kan användare njuta av oavbruten högupplöst streaming av sina favoritprogram och starkare, snabbare hastigheter när de spelar spel, surfar på internet och laddar ner filer och applikationer.

Oöverträffad multimediaupplevelse

Med en kraftfull 2,3 GHz fyrkärnig processor och ett långvarigt batteri på 2 600 mAh, och som kan komma åt betydligt högre nätverkshastigheter, ger GALAXY S4 LTE-A en berikad multimediaupplevelse till användarna. Nya funktioner som ImageON – som analyserar bilder som användare ser, sedan identifierar och spelar upp videor relaterade till bilden med bara ett klick – utöka tillgången till relevant innehåll på internet och skapa nya sätt att uppleva och interagera med multimediaresurser. En högupplöst digital mediasändning tjänsten ger oöverträffad tydlighet och tittarupplevelser för konsumtion av direktsända tv-program eller sportevenemang. Dessutom är GALAXY S4 LTE-A utrustad med samma innovativa funktioner som GALAXY S4 som hjälper till att göra vardagen rikare, enklare och roligare.

ImageON och en högupplöst DMB är endast tillgängliga för den koreanska versionen.

GALAXY S4 LTE-A kommer att finnas tillgänglig i sommar med start i Korea i två färger: Blue Arctic och Red Aurora.

Fler färgalternativ kommer att finnas tillgängliga vid ett senare tillfälle.

Anmärkningar till redaktörerna:

Samsung GALAXY S4 LTE-A produktspecifikationer

Relaterade artiklar

Back to top button