Officiell Samsung Galaxy S4 Active: IP67-certifiering men ingen AMOLED

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Samsung Galaxy S4 Active: IP67-certifiering men ingen AMOLED

Samsung introducerar GALAXY S4 Active: Den perfekta följeslagaren för utforskning, aktivitet och äventyr

5 juni 2013

GALAXY S4 Active låter användare fokusera på att leva livet fullt ut genom att ge en rik upplevelse utan rädsla för skador från utomhuselement

SEOUL, Korea 17:00 KST – 5 juni 2013 – Samsung Electronics Co., Ltd, en global ledare inom mobil teknik och digitala lösningar, tillkännagav idag GALAXY S4 Active, designad för att förbättra livsupplevelsen för den aktiva användaren som vill hålla kontakten samtidigt som de utforskar miljöer från de mest robusta bergslederna till de tuffaste floder.

“GALAXY S4 Active är det senaste tillskottet till GALAXY-serien och är målmedvetet designad för aktiva användare som älskar att vara utomhus”, säger JK Shin, VD och VD för IT & Mobile Communications Division på Samsung Electronics.

“Samsung har tagit de innovativa funktionerna i GALAXY S4 och lagt till banbrytande skyddande designelement för att skapa en enhet som trivs i en aktiv miljö och är byggd för en livsstil av resor och utforskning.”

Maximerar hållbarheten

GALAXY S4 Active erkänner kraven på en dynamisk livsstil och konstruerades för att hålla aktiva användare uppkopplade när de utforskar och upplever världen omkring dem.

GALAXY S4 Active har kvalificerat skydd mot damm och vatten (IP67), så att du aldrig behöver lämna enheten hemma under en lång dag på stranden eller dammig vandring. Den helt förseglade designen håller dammpartiklar ute och skyddar mot vattenskador i upp till 30 minuters nedsänkning på en meters djup. Utrustad med ett vattentåligt hörlursuttag gör GALAXY S4 Active dig fri att använda hörlurar under mer äventyrliga förhållanden, på samma sätt som du har använt dem i vanliga.

Oavsett om du fångar varje ögonblick av en vild forsränningsresa eller tar ett fantastiskt undervattensfoto i poolen, låter enhetens unika konstruktion användare fånga fantastiska ögonblick som tidigare var omöjliga med en vanlig smartphone.

( IP står för Internationellt skydd mot inträngning av fasta främmande föremål och skadligt inträngning av vatten. Den högsta nivån är IP68,)

Utforska längre med kraftfull prestanda

En aktiv livsstil kräver mycket energi, och GALAXY S4 Active erbjuder en långvarig och kraftfull användarupplevelse.

Med en 1,9 GHz Quad-Core-processor och 2 600 mAh batteri, GALAXY S4 Active kan hantera de mest intensiva uppgifterna med lätthet och precision. Slående färg och fantastisk upplösning på enhetens vackra 5,0 tum Full HD TFT LCD-skärm (443 PPI) gör det lätt för ögonen att spela de senaste spelen eller titta på timmar av video. Och med ‘Glove Touch’kallt väder är inte längre ett problem eftersom pekskärmen kan användas fullt ut med handskar på.

Med en 8 megapixel bakre kamera, kan användare enkelt dela sina livfulla upplevelser när de är på språng. Unik för GALAXY S4 Active-kameran, “Aqua Mode” kan användas för att öka visuell kvalitet och klarhet för förbättrade undervattensbilder och video. Volymknappen på sidan av enheten kan användas som en kameraknapp, vilket gör att användare enkelt och snabbt kan öppna kameraapplikationen för att ta foto och video i det ögonblick det händer. Dessutom förvandlas kameran till en kraftfull LED-blixtljus för att hjälpa till i svagt ljus och nattliga aktiviteter med ett enkelt långt tryck på volymknappen.

Rikare och fylligare livserfarenhet

GALAXY S4 Active är designad med ett sömlöst gränssnitt som innehåller populära funktioner i GALAXY S4.

‘S Travel (Reserådgivare)’ erbjuder resehjälp, lokal information och rekommendationer för att ge en mer sömlös upplevelse i en obekant miljö. ‘S Översättare’ gör internationella resor enkelt genom att tillhandahålla omedelbar text- eller röstöversättning för e-post och textmeddelanden.

Kameragränssnittet är utformat för att göra fånga och dela meningsfulla ögonblick intuitivt och mer engagerande med flera fotograferingslägen, inklusive “Dramaskott”vilket gör att användarna kan se all action i en kontinuerlig time-lapse, och “Sound & Shot”, som unikt lagrar ljud och röst tillsammans med bilden för att fånga ögonblicket i ett uppslukande bild-/ljudformat. Med “Berättelsealbum”, foton tagna med GALAXY S4 Active samlas in och sorteras enligt en användares tidslinje, geotaggningsinformation eller en specifik händelse för att omedelbart skapa ett organiserat fotoalbum. För att underlätta delning kan användare också använda “Gruppspel” funktion för att njuta av musik, foton, dokument och spel tillsammans och på olika enheter inklusive GALAXY S4, GALAXY S4 mini, GALAXY Mega 6.3 och GALAXY Mega 5.8.

“Samsung Smart Paus” gör det möjligt för användare att styra skärmen med hjälp av optiska signaler. När du tittar på en video pausar videon när du tittar bort och startar direkt igen när du återvänder till visningen, vilket sparar livslängd på batteriet och den tid som går åt till att spola tillbaka.

‘Fågelperspektiv’ låter dig förhandsgranska innehållet i ett e-postmeddelande genom att helt enkelt hålla fingrarna över skärmen, vilket sparar tid och data. Med ‘Luftgest’, kan du byta musikspår, scrolla upp och ner på en webbsida eller acceptera ett samtal med en enkel viftande hand. Dessutom, ‘S hälsa’ hjälper dig att hålla reda på din personliga hälsostatistik. När du paras ihop med S Health Accessory kan du övervaka din puls, vikt, sömnmönster och andra personliga mätningar för att hjälpa dig till en hälsosam livsstil.

Förbättrat innehåll och tjänster

GALAXY S4 Active erbjuder också konkurrenskraftigt innehåll och tjänster för att ge en sömlös mobilupplevelse när som helst och var som helst.

Använda “Samsung Hub”, användare kan komma åt musik, videor, böcker, spel och engagerande utbildningsinnehåll. Med ett vackert gränssnitt i tidningsstil kan användare bläddra i en mängd olika innehåll över tjänster, samt köpa och hantera deras innehåll enkelt med ett enda Samsung-konto.

Användare kan också styra sin TV genom Samsung WatchON ‘s IR-fjärrkontroll, som förvandlar GALAXY S4 Active till en fjärrkontroll för TV-apparater, set-top-boxar och DVD-spelare. Attraverso Samsung Titta på ‘GALAXY S4 Active erbjuder också ett brett urval av underhållningsinnehåll inklusive live-TV, kabel-TV och video on demand, underlättat av det rika digitala sammanhanget som tillhandahålls av Samsungs EPG-system (Electronic Program Guide). “ChatON”, en annan unik funktion, kopplar samman och underlättar gruppchattar, mediadelning och interaktion på kreativa nya sätt med hjälp av bilder, handritningar eller figurer på mobila enheter. Användare kan ytterligare förbättra enhetens delningsmöjligheter “Samsung Link” för att dela och synkronisera innehåll mellan flera Samsung digitala enheter.

GALAXY S4 Active kommer att vara tillgänglig för köp från och med i sommar, med initial återförsäljning i USA och Sverige. Den kommer att erbjudas i tre olika färgalternativ: Urban Grey, Dive Blue och Orange Flare.

Specifik tillgänglighet kommer att variera beroende på marknad.

Mediaförfrågningar och inbjudna partners kommer att erbjudas praktiska demonstrationer med GALAXY S4 Active på Samsung Premiere 2013 GALAXY & ATIV i London torsdagen den 20 junith.

Anmärkningar till redaktörerna:

Samsung GALAXY S4 Active produktspecifikationer

Relaterade artiklar

Back to top button