Officiell Samsung Galaxy S Light Luxury: en “Galaxy S8 Lite” exklusivt för Kina (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Samsung Galaxy S Light Luxury: en “Galaxy S8 Lite” exklusivt för Kina (foto)

Den nya mellanklass av Samsung tog det officiella namnet på Galaxy S Light Luxurymen om du vill ringa honom Galaxy S8 Lite kommer förmodligen inte att bli förolämpad. Och ja, eftersom den här nya enheten har all luft av att vara en något försvagad version av det tidigare toppsortimentet från det koreanska företaget, samtidigt som de utmärkta estetiska och funktionella egenskaperna bibehålls.

De designi själva verket är den nästan identisk med den i S8-serien och har en Infinity Display från 5,8 tum i 18,5:9 med upplösning Full HD+ och mycket små ramar, med irisläsaren och den främre kameran från 8 MP på den övre kanten, den senare utrustad med ansiktsigenkänning.

På sidan finns den fysiska knappen för att starta assistenten Bixbymedan på baksidan finns den enda kameran från 16 MP med bländare f / 1,7, blixten och läsaren för fingeravtryck, placerad i den olyckliga positionen på sidan av kameran. Jämfört med standardvarianten av S8 är det bara sensorn som saknas hjärtslag.

Inuti kroppen finns en SoC Qualcomm Snapdragon 660, 4 GB av RAM, 64 GB internminne och en 3 000 mAhmen det finns ingen brist på systemstöd Samsung Payvid trådlös laddning och 4G LTE-anslutning. Mjukvarudelen anförtros Samsung Experience-gränssnittet baserat på Android 8.0 Oreo.

Den nya Galaxy S Light Luxury finns tillgänglig från och med idag i Kina, i färgerna Vinröd Och Midnattssvartmed ett listpris på 3 999 Yuan (cirka 534 €).

För tillfället verkar det som att den här nya modellen är enterritoriell exklusivitet för Kina, hoppas därför att få se det Europa de är ganska knappa.

Uppdatering 2018-05-21 kl 11:30

Uppdaterad artikel med annan information angående tekniskt datablad och priser i Kina efter den officiella presentationen.

Relaterade artiklar

Back to top button