Officiell Samsung Galaxy Round: En konkav Note 3 för Korea

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Samsung Galaxy Round: En konkav Note 3 för Korea

Ta en Galaxy Note 3, ta bort S Pen, böj den så att bakstycket följer handens profil, och du har Galaxy Round, den första smarttelefonen med en böjd display i världen.

Displayen, den mest intressanta delen av denna modell, är faktiskt en 5,7 tum Super AMOLED full HDalltid pressad av de mäktiga Snapdragon 800 och assisterad av 3 GB RAM; även den bakre kameran finns kvar från 13 megapixlar. Tjockleken stannar vid 7,9 mm, tunnare än 8,3 mm i Note 3, men vi skulle vara nyfikna på att förstå hur de mättes, med tanke på enhetens speciella form; vikten stannar istället kl 154 grammot 168 för den andra phableten.

Så vad är den böjda displayen till för? För tillfället illustreras de verkliga nyheterna som vi kan se av videon du hittar nedan: placera telefonen på ett plan och luta den från en av de krökta sidorna kommer vi att titta på lite information, som t.ex. datum, tid, missade samtal och batteriladdning.

Bra som en idé, men vi anser att Moto X Active Display fortfarande ligger före. På liknande sätt kan du också hoppa från ett musikspår till ett annat genom att luta smarttelefonen från höger eller vänster sida.

Galaxy Round kommer att vara tillgänglig från och med imorgon Korea prissatt till 1 089 000 won, ca 750 € ($ 1000 om du föredrar det), men vi har för närvarande inga detaljer för dess globala release. För närvarande lämnar vi dig bara med foton och videor av smartphonen.

Relaterade artiklar

Back to top button