Officiell Samsung Galaxy A6 och A6 +: få överraskningar, mycket konkrethet och färger för alla smaker (foto) (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Samsung Galaxy A6 och A6 +: få överraskningar, mycket konkrethet och färger för alla smaker (foto) (uppdaterad)

Samsung presenterar Galaxy A6 och A6+: toppmodern kamera, elegant design och maximal enkelhet för vardagliga aktiviteter

De nya smarttelefonerna kombinerar elegans och praktiska egenskaper med en avancerad och karaktärsfull kamera

MILAN, 7 maj 2018 – Samsung Electronics Co., Ltd. har tillkännagivit de nya Galaxy A6 och A6+, smartphones som kombinerar maximal bekvämlighet och elegant design med en avancerad kamera för ett mer personligt sätt att uttrycka dig själv. Med en kraftfull främre och bakre kamera, snygg design och Samsungs signatur Infinity Display, finns de nya Galaxy A Series-modellerna i tre färger: svart, guld och lavendel.[1]

“På Samsung är vi fast beslutna att ge kunderna de bästa upplevelserna samtidigt som vi tillgodoser deras behov av bekvämlighet”, säger Junho Park, vice VD för Global Product Planning, Mobile Communications på Samsung Electronics. “De nya Galaxy A6 och A6+ gör det mesta av Samsungs fantastiska smartphoneupplevelse för att kombinera bekvämlighet i vardagliga aktiviteter med en extraordinär kamera, som låter dig fånga, anpassa och dela ögonblick för att minnas och uttrycka dig själv på ett unikt sätt”.

Tack vare de kraftfulla främre och bakre kamerorna på Galaxy A6 och A6+ har det aldrig varit lättare att ta fantastiska bilder eller selfies när som helst, var som helst. Den justerbara LED-blixten på framsidan gör att du alltid kan ta perfekta selfies, både dag och natt. Dessutom, med de otroliga bakre kameralinserna och F 1,7 brännviddsöppning kan du ta skarpa och tydliga bilder även i svagt ljus, utan att ge avkall på bildkvaliteten, när som helst på dygnet. Även den dubbla kameran[2] Galaxy A6+ kan ytterligare förbättra bilderna och ögonblicken som betyder något med Live Focus-läget, som låter dig styra skärpedjupet och justera oskärpa effekten, före eller till och med efter bilden. Användare kan berika sina bilder med olika nivåer av bakgrundsoskärpa vilket gör varje minne unikt.

Ljudhögtalarna[3] stöder Dolby Atmos-teknik och låter dig därmed njuta av en rikare surroundupplevelse för filmer, musik och annat multimediainnehåll. Galaxy A6 och A6+ säkerställer optimal prestanda över hela ljudområdet, med exceptionell klarhet för en mer kraftfull och uppslukande ljudupplevelse. Du kan välja att aktivera Dolby Atmos-effekten för att transformera ljudet med ett tredimensionellt ljud som omger användaren.

Galaxy A6 och A6+ fortsätter att sätta standarden för en gränslös tittarupplevelse med Samsungs distinkta 18.5:9 Infinity Display som går utanför skärmramen[4]. Den eleganta böjda designen med metallelement har konstruerats för ökad styrka och ett bekvämt grepp för enkel användning, utan att kompromissa med stilen.

Designade för maximal bekvämlighet i vardagsaktiviteter, modellerna Galaxy A6 och A6+ integrerar flera funktioner som finns på Samsungs avancerade produkter, inklusive ansiktsigenkänning och fingeravtrycksskanning, som underlättar säkerheten och låter dig låsa upp enheten snabbt och enkelt. Båda enheterna gör multitasking snabbt och enkelt med funktionen Merge App, som drar full nytta av Galaxy A6- och A6+-skärmarna genom att låta dig para två applikationer och starta dem samtidigt, vilket halverar tiden och fördubblar effektiviteten. Funktionen Always-On Display[5] istället låter det användare få information på ett ögonblick utan att låsa upp telefonen, vilket sparar tid och ökar batteritiden.

Galaxy A6 och A6+ stöder även Bixby Vision, Bixby Home och Bixby Reminders, som hjälper till att förenkla och snabba upp många dagliga uppgifter, vilket gör Galaxy A6 och A6+ enheter ännu mer användbara och intelligenta. Tack vare Samsung Pay[6], användare har alltid sin plånbok till hands: stöd för NFC-standarden (Near Field Communication) gör att Galaxy A6 och A6+-enheterna kan användas praktiskt taget var som helst. Varje transaktion via Samsung Pay är säker, och samtidigt väldigt enkel.

Galaxy A6 och A6 + är tillgängliga i Italien till priset på 309,90 € respektive 369,90 €.

Relaterade artiklar

Back to top button