Officiell OnePlus Nord: den nya produktlinjen med det mest tillgängliga priset som kommer till Italien

OnePlus tillkännager nu lanseringen av en ny serie produkter under varumärket OnePlus North. Detaljerna om detta är helt frånvarande, men OnePlus skriver uttryckligen att tanken är att få användarupplevelsen som är typisk för företagets toppklass “till mer tillgängliga prissegment“.

Den första smarttelefonen i den här nya familjen kommer att vara finns i Europa och Indien. Det talas också om ett mycket begränsat betaprogram efter lanseringen, men det är inte klart vad detta betyder, och i alla fall är det begränsat till Nordamerika.

I morgon kanske vi får veta mer om priset, eftersom det kommer att finnas en mycket begränsad förbeställning på endast 100 enheter. För all information om förbeställningen hänvisar vi till denna dedikerade artikel. För att följa pressmeddelandet på italienska.

OnePlus har på Instagram publicerat en kort “dokumentär” om Nord-projektets födelse. I den kan du också se en prototyp av smarttelefonen (se ovan) som enligt rykte, kommer att utrustas med en panel AMOLED vid 90Hz, Snapdragon 765 5G, ja fyra bakre kameror, två fronter Och snabb laddning vid 30 W.. Allt för mindre än 500 euro (OnePlus talar om $ 500, men vi känner att vi enkelt kan göra omvandlingen).

Kort sagt, morgondagens förbeställning kommer i praktiken att vara en bokning “i mörkret”, utan att veta de riktiga specifikationerna för smarttelefonen.

OnePlus utökar sin produktportfölj med OnePlus Nord

Den nya produktlinjen gör premiumupplevelsen av OnePlus-smartphones mer tillgänglig

Milano den 30 juni 2020 -: OnePlus, premiumteknikvarumärket idag tillkännager utbyggnaden av sin smarttelefonportfölj med en ny produktlinje, OnePlus Nord. Efter mer än sex år med fokus på att skapa flaggskeppssmartphones kommer OnePlus Nord att vara företagets första produktlinje som gör OnePlus premiumupplevelse tillgänglig för fler användare.

OnePlus Nord följer OnePlus nya affärsstrategi, som inkluderar att introducera nya produkter till mer överkomliga prissegment. Den nya produktlinjen svarar också på feedback från OnePlus-användargruppen, som har uttryckt en stark önskan om en mer tillgänglig smartphone som innehåller de höga standarderna för produkt- och användarupplevelse som är typiska för OnePlus-flaggskepp.

Pete Lau, grundare och VD för OnePlus, sa: ”Lanseringen av OnePlus Nord-produktlinjen markerar början på ett spännande nytt kapitel för OnePlus. Andan ‘Never Settle’ handlar om att dela den bästa tekniken och de bästa produkterna med världen, men det handlar också om att utmana oss själva och gå bortom vår komfortzon. Vi är oerhört stolta över våra flaggskepp och kommer att fortsätta skapa dem för våra användare. Vi är nu glada att kunna dela OnePlus-upplevelsen med ännu fler användare runt om i världen genom denna nya produktlinje. “

Den första enheten i OnePlus Nord-linjen kommer att finnas tillgänglig i Europa och Indien. Ett utvalt antal användare i Nordamerika kommer att ha möjlighet att uppleva den nya enheten genom ett mycket begränsat betaprogram efter lanseringen.

För mer uppdateringar och information om tillgänglighet, håll dig uppdaterad med det officiella OnePlus Nord Instagram-kontot (@ oneplus.nord) och nord.oneplus.com. OnePlus släpper också en fyra-delad dokumentärfilm på OnePlus Nord Instagram-kontot som börjar idag, tisdagen den 30 juni klockan 14:00, som kommer att dokumentera resan till lanseringen av OnePlus Nord-produktlinjen.

Vi pratade också om nyheterna i vår podcast, SmartWorld News

Relaterade artiklar

Back to top button