Officiell Moto E7 Plus: en startnivå med Snapdragon 460 och stort batteri (foto)

Efter flera hypoteser och rykten som cirkulerade på nätet kunde de intresserade igår äntligen beundra återgivningarna av Moto E7 Plus. Men när vi skrev att det var nära förestående skulle vi säkert aldrig ha trott att det skulle bli officiellt även nästa dag och istället gick det så här: idag lanserades smarttelefonen av webbplatsen Motorola Brazil.

De tidigare läckta funktionerna visade sig vara korrekta och faktiskt är telefonen utrustad med en processor Snapdragon 460, 4 GB RAM och 64 GB lagringsutrymme (utbyggbart med microSD), display 6,5 “LCD med HD + upplösning utrustad med ett skår för 8 MP främre kamera. Det finns två fotosensorer på baksidan: huvudströmmen når 48 MP medan sekundären tar hand om djupdetektering och har 2 MP, som levereras med LED-blixt.

Också på baksidan finns fingeravtrycksläsaren, medan det på undersidan finns microUSB-uttaget för 10 W laddning av det stora 5000 mAh-batteriet (vilket garanterar 2 hela dagars användning enligt Motorola). Operativsystemet uppdateras till Android 10. Som du kan se från de officiella återgivningarna nedan finns modellen tillgänglig i två färger, Azul Navy eller Bronze Ambar, till R $ 1499 (dvs. strax under € 240 till den aktuella växelkursen).

Moto E7 Plus kommer att finnas tillgängligt i Italien från slutet av september till priset av 169 €. Vi uppdaterade artikelns titel i enlighet med det första utkastet som endast talade om lanseringen i Brasilien.

Relaterade artiklar

Back to top button