Officiell LG V40 ThinQ: 5 kameror, 4 färger, men varför finns det ingen Android 9 Pie? (Foto)

LG V40 tillkännagavs precis av det koreanska företaget med ett evenemang som hölls i New York. Den första toppen av Android-sortimentet med 5 kameror förbereder sig därför för att komma på marknaden; men kanske inte vår.

LG V40: Tekniska egenskaper

 • Skärm: 6,4 ”QHD + (1 440 x 3 120 pixlar, 538 ppi) FullVision OLED
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 845 med Adreno 630 GPU
 • Bagge: 6 GB LPDDR4x
 • Internt minne: 64/128 GB UFS 2.1 utbyggbart (med microSD upp till 2 TB)
 • Backkamera: 12 megapixel “standard”, f / 1,5, 1,4 μm, 78 ° + 16 megapixel vidvinkel, f / 1,9, 1 μm, 107 ° + 12 megapixel tele, f / 2,4, 1 μm, 45 °
 • Fram kamera: 8 megapixel, f / 1,9, 1,12 μm, 80 ° + 5 megapixel vidvinkel, f / 2,2, 1,12 μm, 90 °
 • Anslutning: 4G LTE, Wi-Fi 802.11 ac (dubbelband), Bluetooth 5, GPS, NFC, USB Type-C 2.0
 • Mått: 158,7 x 75,8 x 7,7 mm
 • Vikt: 169 gram
 • Batteri: 3300 mAh med Qualcomm Quick Charge, trådlös laddning
 • OS: Android 8.1 Oreo

LG V40 fokuserar starkt på fotografisektorn, även stark av dubbel PDAF och en funktion HDR att företaget påstår sig vara särskilt avancerat. Den nya AI CAM föreslår för användaren om det är fallet att lösa in och / eller komponera scenen på ett annat sätt, även ta hand om vitbalans och av installationshastighet.

Bland de specifika funktioner vi har Cine Shot, som bara animerar en del av bilden, 3D-ljuseffekt som ändrar tonen på ett foto med professionella ljuseffekter, t.ex. Makeup Pro och anpassad bakgrund som gör dig vacker i dina selfies, även med anpassad bakgrund. Det brister inte heller Min avatar Och AR Emoji, vars namn redan säger allt.

LÄS OCH: LG Watch W7: mekanisk-digital smartwatch

LG är alltid uppmärksam på ljudsektorn och har även inkluderat en 32-bitars fyrhjuling DAC, och Boombox Speaker-funktionen, som redan ses på G7, finns nu också här. Glöm inte det Silky Blast, den speciella ytan som ges till det bakre glaset, för att göra det mer sammetslen vid beröring, vilket dock är svårt att beskriva med ord utan att ha provat det.

Slutligen, om du undrade, har V40 också ett hack, vilket dock LG inte verkar särskilt angeläget om att visa, så mycket att alla utskriftsbilder visar smarttelefonen bakifrån. Det finns dock en stor frånvaro i allt detta: Android Pie. I själva verket kommer smarttelefonen ut med Oreo, och i det officiella pressmeddelandet nämns inga framtida uppdateringar (vilket uppenbarligen kommer att finnas, men vi skulle ha förväntat oss minst två ord om det, bara för att lugna oss).

Utgång och pris

LG kommunicerade inte pris och tillgänglighet av V40 i Italien, och just nu är vi fortfarande skeptiska till dess ankomst. Lanseringen hölls faktiskt i USA, vid en ovänlig tidpunkt mot oss, också ett tecken på dess brist på intresse för vår marknad, där vi inte förväntar oss att se det snart.

Som redan meddelats av företaget är de tillgängliga färgerna New Aurora Black, New Platinum Grey, New Moroccan Blue, Carmine Red och i USA bör priset vara $ 900, med tillgänglighet i närheten.

Källa: LG

Relaterade artiklar

Back to top button