Officiell LG V35 ThinQ: ett riktigt toppsortiment utan hack, men det kommer inte att anlända till Italien (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell LG V35 ThinQ: ett riktigt toppsortiment utan hack, men det kommer inte att anlända till Italien (foto)

LG V35 ThinQ tillkännagavs officiellt av det koreanska företaget idag. Efter att ha sett de första ledtrådarna redan i början av förra månaden, presenterar den nya avancerade enheten som föreslagits av LG sig för världen med ett mycket mer traditionellt utseende än den senaste LG G7, och ger upp hack på displayen men inte den kantlösa skärmen. En funktion som kan göra den mycket tilltalande för våra användare, men de dåliga nyheterna är precis runt hörnet: den förväntas inte komma in Europa.

 • Skärm: 6 “OLED FullVision-skärm 18: 9 QHD + (1 440 x 2 880 pixlar) med 538 ppi
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 845 vid GHz
 • Bagge: 6 GB
 • Internminne: 64 (V35) / 128 (V35 +) GB (kan utökas med microSD upp till 2 TB)
 • Backkamera: Dual-cam 16 MP supervidvinkel (f / 1,9, 107 ° fält) + 16 MP standardvinkel (f / 1,6, 71 ° fält) med blixt och AI CAM-stöd
 • Fram kamera: 8 MP vidvinkel (f / 1,9, 80°-fält)
 • Anslutningsmöjligheter: Dual SIM, 4G LTE, WiFi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 5.0, NFC, GPS, USB Type-C 2.0
 • Batteri: 3 300 mAh med Quick Charge 3.0 snabbladdning och trådlös laddning
 • Mått: 151,7 x 75,4 x 7,3 mm
 • Vikt: 157 g
 • OS: Android 8.0 Oreo
 • Övrig: FM-radio, fingeravtrycksläsare, ansiktsigenkänning, 32-bitars Hi-Fi Quad DAC, HDR10 och DTS: X 3D Surround Sound-stöd, IP68 och MIL-STD 810G-certifierad
 • Färger: Ny Aurora Black, New Platinum Grey

LGs nya smartphone kommer i två versioner, V35 Och V35+identisk i allt förutom den interna minnesutrustningen: 64 GB för standardversionen, 128 GB för Plus-varianten.

RAM, å andra sidan, är detsamma för båda, alltså 6 GBsamt den kraftfulla processorn Snapdragon 845samma som LG G7.

Designmässigt är skillnaderna mot det tidigare toppsortimentet uppenbara: det gränslösa in 18:9 det är rent, utan hack eller andra små stötar som är typiska för V-serien – kommer du ihåg den andra skärmen på LG V10? – medan vi på baksidan bara hittar dubbelkamera horisontella och fingeravtrycksläsare cirkulär. En sober och väsentlig estetik, som fortfarande är elegant tack vare de rundade linjerna och de föreslagna färgerna.

Som alltid ägnas stor uppmärksamhet åt kameror, utrustade med alla de modernaste artificiella intelligensteknologierna. Stödet av lösningar som Super ljus kamera tillåter de två bakre optik från 16 MP för att vara redo för vad som helst, var och en specialiserad på en viss situation: den första linsen har ett standardfält, medan den andra är vidvinkel och ger en bredare bild. Den främre sensorn är mindre briljant, även denna vidvinkel men med bara ettor 8 MP.

Suffixet ThinQ berättar att denna smartphone också integrerar den senaste tekniken för röst- och ansiktsigenkänning, vilket ger stor hjälp för Google Assistant Och Google Lens. I synnerhet finns det Super Far Field Röstigenkänningen teknik som kan förbättra prestandan för röstkommandon.

För övrigt finns alla nyheter som redan har setts på G7, inklusive Ljud DAC och stöd för HDR10 Och DTS: X 3D Surround Soundoch inte ensogenomtränglighet och uthållighetscertifikat av militär klass.

Som redan nämnts i början kommer LG V35 ThinQ att finnas tillgänglig på juni för vissa utvalda marknader i Amerika, Asien, Mellanöstern Och Afrika. TyvärrEuropa verkar helt utesluten från det officiella försäljningsområdet för denna modell, och vi har ännu inte officiell information om det möjliga listpriset.

Riktigt synd för den som drömde om att få prova ett toppsortiment med den modernaste tekniken, en av de få utan hack som nyligen kommit ut på marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button