Officiell LG G7: den mest kompletta toppen av 2018 års sortiment? (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell LG G7: den mest kompletta toppen av 2018 års sortiment? (Foto och video)

LG G7: SMART SINN I EN SPECIAL KROPP

LG:s nya flaggskepp erbjuder djup integration av artificiell intelligens som syftar till att förenkla användarupplevelsen i en kropp utrustad med en superljusskärm och kraftfullt ljud, komplett med militärcertifiering och IP68

NEW YORK, 2 maj 2018 – LG Electronics (LG) presenterade idag sin senaste smarttelefon i toppklass, LG G7, designad för att förbättra användarupplevelsen av de viktigaste konsumentfunktionerna genom artificiell intelligens.

I basen av den nya smarttelefonen tillhandahåller Qualcomm® Snapdragon ™ 845 mobilplattform med integrerad AI den mest avancerade tekniken för att påskynda all igenkänning och analys av situationer. Oavsett om det är kamera, ljud eller prestanda i allmänhet, kommer artificiell intelligens att erbjuda användaren trevliga lösningar för att få ut det bästa av sin enhet.

LG G7 förnyar designen av G-serien, med den polerade metallkanten som ger en mer elegant och slätare look, kompletterat med Gorilla Glass 5 på både fram- och baksidan för större motstånd. Ett “speciellt organ” certifierat IP68[1] som inte är rädd för vatten eller damm och har klarat 14 MIL-STD 810G-tester definierade av USA:s armé för att utvärdera utrustningens funktion i fientliga miljöer. LG G7 har en superljusstark 6,1-tumsskärm, nästan en halv tum större än sin föregångare, samtidigt som den bevarar den perfekta bredden för enhandsanvändning.

Super Bright Display trotsar solen

Det första elementet som användarna kommer att lägga märke till om LG G7 är förmodligen den nya FullVision-skärmen: 6,1 tum diagonal med ett bildförhållande på 19,5:9, QHD + upplösning (3120 x 1440 pixlar) och en lägre ram som är nästan 50 procent tunnare än LG G6. Tillverkad med LGs nya LCD-teknik, Super Bright Display, kan LG G7-skärmen enkelt läsas av även i direkt solljus, tack vare den exceptionella ljusstyrkan på upp till 1 000 nit, med färgomfång på 100 % av DCI-P3-standarden.

Beroende på typen av innehåll kan displayen ställas in på sex olika visningslägen: Bil, Eko, Bio, sporter, Spel och Expert. I läge Bil, analyserar din telefon automatiskt innehållet i foton och spel för att optimera displayen och energiförbrukningen. Användaren kan också förfina bilden ytterligare genom att justera färgtemperaturen och individuella RGB-nivåer.

Den nya andra skärmen visar aviseringar utan att ta upp plats för innehåll och kan anpassas efter din smak. Displayen kan förstoras helt för ett nästan kantlöst utseende, eller så kan den ställas in i en mer traditionell stil med notifieringar på svart bakgrund eller annan färg för en mer “personlig” effekt.

Förbättrad kamera med mer intelligens

LG G7 har uppdaterats med en 8MP frontkamera och 16MP-objektiv på baksidan för både standard- och supervidvinkelkonfigurationer, för allt mer definierade högupplösta bilder. LG:s signaturvidvinkelkamera fångar nu ännu vackrare landskap med mindre kantförvrängning, och selfies är ännu tydligare och mer naturliga än tidigare LG-smarttelefoner.

LG har också fulländat AI-funktionerna i kameran som först debuterade i LG V30ThinQ. AI CAM erbjuder nu 19 fotograferingslägen, jämfört med de ursprungliga 8, för ännu mer exakta bilder. Dessutom kan användare förbättra sina bilder ytterligare genom att välja ett av tre ytterligare färgalternativ efter att kameran har identifierat objektet eller scenen.

Fotografering i svagt ljus tas till en helt ny nivå på LG G7 tack vare Super Bright Camera, som tar bilder upp till fyra gånger ljusare. Genom den virtuella kombinationen av sensorpixlar och mjukvarubehandling justerar AI-algoritmen automatiskt kamerainställningarna när du fotograferar i svagt ljus.

LG har också lagt till nya funktioner som gör fotografering på LG G7 roligare än någonsin. Live Photo-läget spelar in en sekund före och efter nedtryckning av avtryckaren för att fånga oväntade ögonblick eller uttryck som vanligtvis skulle missas. Stickers-funktionen använder ansiktsigenkänning för att berika bilder i realtid med roliga 2D- och 3D-dekaler, som solglasögon och andra tillbehör.

Bland nyheterna i G-serien har porträttläget introducerats i LG G7, som låter dig skapa bilder av professionell kvalitet med suddig bakgrund. Denna bokeh-effekt kan genereras med standard- eller supervidvinkelobjektivet, vilket ger fotografälskare ännu fler kreativa alternativ.

Enklare och smartare användarupplevelse med AI

LG G7 kommer att vara en av de första smartphones som erbjuder Google Lens ur lådan. Google Lens är ett nytt sätt att söka på Internet med de mest avancerade AI-teknikerna. Tillgänglig inom Google Assistant och Google Photos ger den mer information om intressanta platser, växter, djur och böcker, samt känner igen text. Ytterligare detaljer om Google Lens kommer att avslöjas under Google I/O.

För att starta smarttelefonens AI-funktioner, tryck helt enkelt på den dedikerade knappen som finns precis under volymknapparna. Ett enda tryck på knappen startar Google Assistant, medan två snabba tryck aktiverar Google Lens för första gången på en smartphone. Användare kan också hålla ned knappen för att omedelbart börja prata med Google Assistant som en walkie-talkie.

Tack vare röstigenkänningen med lång räckvidd och smarttelefonens mycket känsliga mikrofon kan Google Assistant känna igen röstkommandon upp till fem meter bort. Den här funktionen kan skilja kommandon från bakgrundsljud, vilket gör LG G7 till ett utmärkt alternativ till en AI-högtalare för hemmet även när TV:n är på.

Oöverträffad ljudupplevelse på en smartphone

LG G7 fortsätter LG:s engagemang för att leverera en oöverträffad ljudupplevelse på sina smartphones, och erbjuder högkvalitativa ljudinnovationer som förblir oöverträffade i branschen. Boombox-högtalaren, som är tillgänglig för första gången på LG G7, använder enhetens interna utrymme som ett bollplank för att dubbla basspridningen och leverera kraftfullt “bärbart stereo”-ljud utan behov av externa högtalare. När den placeras på en solid yta eller box använder smarttelefonen sin ljudbox som en bas för att ytterligare förstärka baseffekten.

LG G7 är också den första smarttelefonen som erbjuder DTS: X för att säkerställa virtuellt 3D-ljud för allt innehåll, upp till 7.1 ljudkanaler med hörlurar. I överensstämmelse med LG:s höga tradition av smartphoneljud, är LG G7 utrustad med en Hi-Fi Quad DAC, för otroligt fylligt ljud, särskilt när den är ihopkopplad med högimpedans hörlurar.

“LG G7 har ett starkt fokus på kärnteknologier och lanseringen markerar ett nytt kapitel för vårt företag”, säger Hwang Jeong-hwan, VD för LG Electronics Mobile Communications Company. “Genom att kombinera användbara och anpassade AI-funktioner med utmärkta smarttelefonfunktioner är LG G7 LGs enhet hittills som erbjuder användarna den mest funktionella användarupplevelsen.”

LG G7 kommer att lanseras under de kommande dagarna i Sydkorea och kommer att följa på stora marknader i Nordamerika, Europa, Latinamerika och Asien. Mer information om rekommenderat pris och köpalternativ kommer att tillkännages lokalt när enheterna börjar distribueras på relevanta marknader.

Tekniska specifikationer:

 • Chipset: Qualcomm® Snapdragon ™ 845 mobil plattform med AI
 • Skärm: 6,1-tums FullVision med Super Bright Display-teknik (3120 x 1440 / 564ppi)
 • Minne: 4 GB LPDDR4x RAM / 64 GB UFS 2.1 ROM / MicroSD-stöd (upp till 2 TB)
 • Kamera:
  – Bak: 16 MP supervidvinkel dubbelkamera (F1.9 / 107 °) / 16 MP OIS (F1.6 / 71 °)

– Framsida: 8 MP vidvinkel (F1,9 / 80 °)

 • Batteri: 3000mAh med trådlös laddning
 • Operativsystem: Android 8.0 Oreo
 • Mått: 12 x 71,9 x 7,9 mm
 • Vikt: 162g
 • Anslutning: Wi-Fi 802.11 a, b, g, n, ac / Bluetooth 5.0 BLE / NFC / USB Type-C 2.0 (kompatibel med 3.1)
 • Färger: New Aurora Black / New Maroccan Blue
 • Övrigt: Super Bright Display / New Second Screen / AI CAM / Super Bright Camera / Long Range Voice Recognition / Speaker Boombox / Google Lens / AI Haptic / Hi-Fi Quad DAC / DTS: X 3D Surround Sound / IP68 certifierad för uthållighet vatten och damm / MIL-STD 810G-kompatibel (14 tester) / HDR10 / Google Assistant-nyckel / Ansiktsigenkänning / Fingeravtryckssensor / Qualcomm-teknik® Quick Charge ™ 3.0 / FM-radio

[1] Damm- och vattentålig, max 30 minuter upp till 1,5 meters djup.

Relaterade artiklar

Back to top button