Officiell HTC U11: toppen av sortimentet att klämma, som erövrar toppen av DxOMark (foton och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell HTC U11: toppen av sortimentet att klämma, som erövrar toppen av DxOMark (foton och video)

HTC U11och inte U 11 som vi har skrivit hittills, det har just meddelats av det taiwanesiska företaget, och det är dess första, sanna top of the range 2017. Dess visitkort är därför mycket avancerade specifikationer, med tillägget av de tryckkänsliga sidornas speciella egenskaper och ett förstklassigt fotografiskt fack. Kommer de att räcka?

 • Skärm: 5,5 tum QHD (1 440 x 2 560 pixlar) Super LCD 5 med Corning Gorilla Glass 5
 • CPU: Qualcomm Snapdragon 835 på 2,45 GHz
 • Bagge: 4/6 GB
 • Internminne: 64/128 GB UFS 2.1 expanderbar med microSD (upp till 2 TB)
 • Backkamera: 12 megapixel UltraPixel 3, med 1,4 μm pixlar, f / 1,7, 5-axlig OIS + EIS
 • Fram kamera: 16 megapixlar med EIS
 • Anslutningsmöjligheter: (dubbel nano) SIM, Gigabit LTE, Wi-Fi ac (2,4 och 5 GHz), Bluetooth 4.2, NFC, GPS, USB 3.1 Type-C
 • Mått: 153,9 x 75,9 x 7,9 mm
 • Vikt: 169 gram
 • Batteri: 3 000 mAh med Quick Charge 3.0
 • OS: Android 7.1 med HTC Sense

HTC U11 den är också IP67-certifierad, som är helt skyddad från damm och dränkbar mellan 15 cm och 1 m djup i en halvtimme.

När man tittar på dess tekniska datablad är det enda som får din näsa att vända upp en aning batteri från “bara” 3 000 mAh, även om HTC rapporterar 3 timmars videouppspelning mer än HTC 10, 8 timmars extra musikuppspelning och 3,5 timmars surftid via ett extra LTE6-nätverk. Det är uppenbarligen alla påståenden som vi måste verifiera i praktiken.

HTC U11 den är också gjord i en “flytande glasyta”, med hjälp av “Optiskt spektrum Hybrid Deposition“, det är en skiktning av starkt brytande mineraler som skapar färgvariationer med varje rörelse. Från bilderna ser effekten väldigt snygg ut, och efter att ha provat HTC U Ultra och U Play har vi ingen anledning att tvivla på det. Uppenbarligen finns det också en fingeravtrycksläsareplacerad i den främre delen.

I verkligheten, HTC U11 den utmärker sig för några ytterligare egenheter, som placerar den ett steg högre än konkurrenterna ur olika synpunkter. Låt oss se dem snabbt i ingen speciell ordning:

 • HTC Edge Sense: sidorna på smarttelefonen är känsliga för tryck, och tack vare denna funktion är det möjligt att konfigurera olika gester, att starta/fotografera med kameran och interagera med gränssnittet, till exempel för att starta röstdiktering. Och med “kort kläm“eller”klämma och hålla“Du kan associera olika handlingar till de olika gesterna. Men var försiktig, eftersom kanterna reagerar på tryck, inte på en enkel beröring.
 • HTC USonic: hörlurarna som ingår i paketet, med aktiv brusreducering och med Type-C-anslutning. Det bör noteras att brusreduceringsbehandlingen sker i smartphonen, för att hålla priset på själva hörlurarna i $ 99. Det betyder att brusreducering inte fungerar om du använder dem med andra enheter. Hörlurarna kan också kartlägga innerörat med hjälp av de integrerade mikrofonerna och anpassa sin ljudprofil därefter. Dessutom HTC-högtalarna också BoomSound Hi-Fi Edition de har fått en hårdvaruuppgradering och lovar rikare hög- och mellantoner och starkare, djupare toner med den nedre bashögtalaren.
 • Smarta assistenter: beroende på marknad, HTC U11 kommer att utrustas med HTC Sense Companion, som lovar att vara “smartare än någonsin” Google Assistant och/eller Amazon Alexa. I Kina, HTC U11 erbjuder också Duer AI Assistant: Drivs av Baidu DuerOS2.

HTC U11 har uppnått 90 poäng på DxOMark: det är den nya smarttelefonen att slå när det gäller fotografering, och därmed stryker Google Pixel från prispallen, en bedrift som inte ens har lyckats i Galaxy S8. Detta var möjligt tack vare Automatisk HDR-förstärkningvilket påskyndar processen att skapa den här typen av bilder, medan Temporal brusreducering använder information från föregående och nästa bildrutor för att ta bort brus i videor. L’UltraSpeed ​​AutofokusDet säkerställer också hastighet på DSLR-nivå och fleraxlig optisk stabilisering skärper varje bild.

Akustiskt fokus det är också en patentskyddad teknologi som erbjuder “den bästa kvaliteten på 3D-ljudinspelning”, med hjälp av 4 rundstrålande mikrofoner. Det är också kapabelt att åstadkomma det ljud zooma in videor. Detta betyder att med den digitala zoomen kommer ljudet också att “zooma” i den inramade punkten.

HTC U11 kommer att vara tillgänglig i Italien från 1 juni, in färger Amazing Silver, Sapphire Blue, Brilliant Black, Ice White och Solar Red (de två sistnämnda förmodligen först senare, åtminstone i Italien).

Paketet innehåller en adapter från Type-C till 3,5 mm audio mini-jack, eftersom smarttelefonen själv saknar det. Det kommer också att finnas en tydligt fall.

Priset är mycket attraktivtbåde för HTC-avgifterna och i förhållande till topptävlingen: 749 € för 4/64 GB-versionen, redan i förbeställning på den officiella webbplatsen. Senare ska även 6/128 GB-varianten komma, men vi vet inte exakt när, eller till vilket pris.

Innan vi lämnar dig vill vi påpeka några saker som HTC bekräftat direkt till oss:

 • På HTCs nätbutik finns versionen Dual simmen i fysiska butiker du ska bara hitta det mono SIM.
 • Versionen 6/128 GB just nu det tillhandahålls inte för Italien
 • De två saknade färgerna för nu (Isvit och solröd) kommer senare under året, men vi har fortfarande inget datum, inte ens ett ungefärligt datum.

Relaterade artiklar

Back to top button