Officiell HTC U Play: 5,2″ full HD med Helio P10, assistent och röstigenkänning och mellanpris

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell HTC U Play: 5,2″ full HD med Helio P10, assistent och röstigenkänning och mellanpris

HTC U Play – Bredvid toppen av sortimentet HTC U Ultraintroducerar den taiwanesiska tillverkaren också en andra medlem i U-familjen kallas HTC U Play. Det är en enhet som är placerad i mellanklassen, och är därför utrustad med sämre hårdvara (inte ens så mycket på något sätt) och lägre pris.

Vi hittar ombord på U Play några av funktionerna i U Ultraså som bakruta tredimensionell definierad av företaget “vätskeyta“på grund av hur det reflekterar ljus, och HTC USonictekniken som “skanna“örat genom att anpassa ljudet till formerna på användarens paviljong. Tyvärr ärver det också från U Ultra frånvaron av 3,5 mm ljudjackmen även i det här fallet hittar vi USB Type-C.

Den dubbla displayen saknasmen vi hittar den främre kameran med Ultrapixelläge Och HTC Sense Companion. Den sistnämnda är en sorts virtuell assistent som lär sig av våra vanor genom att ge råd av olika slag i rätt tid.

Det finns också röstigenkänning för fjärranvändning av enheten. Vi kommer att med vår röst kunna svara på samtal, navigera, skicka meddelanden, stänga av väckarklockan och så vidare.

Precis som HTC U Ultra kommer HTC U Play också att vara tillgänglig från och med från mitten av februari för förboka på den officiella HTC-webbplatsen (HTC.com) för priset av 449 €.

Vi kommer att hålla dig uppdaterad om tillgängligheten på tillverkarens portal och på alla officiella tillgänglighetsdatum.

Relaterade artiklar

Back to top button