Officiell Honor V40: OLED-skärm, Dimensity 1000+ och 50MP kamera

Vi närmar oss vad som kommer att presenteras Honor V40, en nästan symbolisk smartphone för företagets historia. Eftersom hon separerade från moderbolaget Huawei på grund av USA-förbudet, finns det frågor om vad hennes framtid kommer att bli. V40-serien, uppenbarligen inklusive även V40 Pro Och V40 Pro +, bör representera den senaste toppen av sortimentet som gjorts i synergi med Huawei. Från och med nu kommer Honor faktiskt att gå på benen och planerna för 2021 är minst sagt ambitiösa.

Honor V40: här är allt du behöver veta

Design och display

Honor V40 presenterar en förnyad fotografisk sektor, även ur en rent estetisk synvinkel. Bilderna avslöjar faktiskt en fyrkant som alltid är rektangulär men som är inspirerad av Huawei Nova 8.

ära v40

På tal om skärmar har vi att göra med Honor V40 med en enhet a plattskärm från 6,72 ″ Full HD + (2676 x 1236 pixlar) med dubbla stanshål, teknik OLED (producerad av BOE), uppdateringsfrekvens a 120 Hz och samplingshastighet för pekskärmen lika med 300 Hz. Inom denna komponent hittar vi också en sensor för fingeravtryck, vilket skulle garantera utmärkt reaktivitet.

Som vi kan se har Honor dock inte föreslagit något så originellt, vilket ger bevis på stor styrka ur många synvinklar. Den här enheten erbjuder faktiskt en förhållande mellan skärm och kropp av 92,3%, erbjuder också en tjocklek på bara 8,04 mm och en vikt av 186 gram. Små siffror om vi tänker på produktens storlek, inte precis små.

Hårdvara

När vi går vidare till hårdvarusektorn hittar vi en MediaTek SoC på Honor V40 Dimensitet 1000+, som uppenbarligen stöder 5G. Ombord på den här smarttelefonen hittar vi verkligen det dubbla SIM-kortet 5G. Detta har också 8 GB av LPDDR4X RAM e 128/256 GB av UFS 2.1-lagring som kan utökas via NanoSD. Ombord på denna V40 hittar vi Magic UI, ett proprietärt gränssnitt baserat på Android 11. Fortfarande på hårdvarunivå finns det dock också den nya funktionen Turbo X GPU, en uppsättning optimeringar för att öka spelprestandan. Om detta inte räckte, har varumärket också valt införandet av dubbla linjära motorer för vibrationer under spelet och stereohögtalare.

Honor V40 är dock utrustad med en 4200 mAh som också är utrustad med snabb laddningsstöd från 66 W.. Sedan finns det 50 W trådlös laddning, dubbla SIM-kortplatsen, Wi-Fi ac Dual Band, Bluetooth 5.0, NFC och USB Type-C-ingången.

Kamera

Bortsett från talarna på de formulär som behandlas i avsnittet “Design och display”, erbjuder den fotografiska sektorn på Honor V40 några nyheter. För Honor V40 nämns följande konfiguration: primär sensor från 50 MP, en vidvinkel 8 MP, en makrolins från 2 MP, en laser autofokusenhet. De bakre kamerorna erbjuder därför funktioner som främre / bakre dubbla scenfotografering, AI RAW-funktionalitet, nattbildläge, 4K HDR-timelapse och 1920 fps super slow motion-videoinspelning.

På framsidan har vi dock en dubbel selfie-kamera med en enhet från 16 MP och ett ToF (Time-of-Flight) mål för djupberäkning.

Honor V40: pris och släppdatum

Honor V40 lanseras för närvarande i Kina i två huvudvarianter. Vi har därför modellen med 8 GB RAM och 128 GB internt minne som föreslås till 3 599 yuan, därför ungefär 457 euro, medan den andra varianten från 8/256 GB därför säljs till ett pris av 3,999 yuan 508 euro.

Just nu är de officiella färgerna Magic Night Black, Titansilver Och Rose Gold. Vi vet inte om mer faktiskt kommer att komma framöver, eftersom vi ännu inte är medvetna om en planerad lanseringsperiod för Europa. Vi förväntar oss dock att den här smarttelefonen kommer till oss med förinstallerade Googles tjänster och äntligen återgår till det förflutna.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button