Officiell Honor Magic: vacker, men inte som förväntat (foton och videor)

Honor Magic har precis tillkännagivits av Huaweis dotterbolag och presenterar sig omedelbart som en smartphone att hålla ett öga på, även om det bara är för dess mycket speciella utseende, även om det inte verkade så mycket som det verkade från bilderna som cirkulerade på nätet de senaste veckor., som därför var falska.

 • Skärm: 5,09 tum QHD (1 440 x 2 560 pixlar) AMOLED
 • CPU: Kirin 950 med Mali T880-MP4 GPU
 • Bagge: 4 GB
 • Internminne: 64 GB
 • Backkamera: dubbel kamera 12 megapixel, f / 2,2, 1,4 um pixel, dubbeltons LED-blixt
 • Fram kamera: dubbel kamera 8 megapixel, f / 2.0
 • Anslutningsmöjligheter: dual SIM LTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.2, GPS
 • Mått: 146,1 x 69,9 x 7,8 mm
 • Vikt: 145 gram
 • Batteri: 2 900 mAh
 • OS: Android Marshmallow med Honor Magic Live

Honor Magic sticker därför inte ut så mycket för att vara “helskärm” som Xiaomi Mi Mix, som för sin tvålform, eller med framsidan kurvor på alla fyra sidoroch med en skärm som ser riktigt kant-till-kant ut, från sida till sida.

Hemknappen fungerar också som tillbaka och multitasking, via dubbeltryck eller svep, och är också värd för fingeravtrycksläsare. Batteriet är också “speciellt” i den meningen att dess sammansättning gör att det kan laddas om 70 % på bara 20 minuter. Slutligen, när det gäller de två bakre kamerorna, är dessa två sensorer, en i svartvitt och den andra i färg, lite som redan sett i Huawei-smartphones tillverkade i samarbete med Leica.

Det finns också stora nyheter på mjukvarusidan: först och främst bör operativsystemet vara en sorts gaffel av Android, baserat på Marshmallow; inga detaljer om det är knappa för närvarande. Dessutom verkar smartponen fokusera mycket påautomatisering.

Till exempel funktionen WiseScreen kombinerar en sensor i ramen och en infraröd sensor i den främre kameran, för att känna igen ägaren till smarttelefonen om han lyfter den, vilket automatiskt låser upp gränssnittet. Likaså när telefonen läggs undan låses den automatiskt på mindre än en sekund.

En annan liknande funktion, kallad FaceCode Intelligent Recognitionvisar meddelanden och aviseringar endast till ansikten som tidigare har registrerats, för maximal sekretess.

Det finns många andra funktioner utrustade med “artificiell intelligens“i smartphonen; till exempel när du går in i ett mörkt rum, kan ficklampan automatiskt börja för att hjälpa oss att kasta ljus. Andra originalfunktioner se alternativet Min fickasom med ett svep uppåt från skärmens nederkant aktiverar spar- och delaknapparna, för artiklar, videor, musik och annat innehåll.

Honor har dock gjort många andra exempel, inklusive smartphonen som borde ge råd baserat på de saker vi pratar om, föreslå de senaste storfilmerna och kostnaden för biljetten om vi pratar om filmer eller vi är nära en biograf, eller bil.-växla till körläge om smarttelefonen förstår att vi kör. DeepThink det ser ut som en korrigerad version av Now on Tap, som erbjuder information baserad på webbsidan vi besöker, men Honor Magic går ännu längre och visar oss information om föraren av taxin vi är på, som vi tror bara fungerar under exakt villkor .

Relaterade artiklar

Back to top button