Officiell Honor 6X i Italien: dubbelkamera för mindre än 250 € (Uppdaterat: lanseringserbjudande för endast 224 €)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Honor 6X i Italien: dubbelkamera för mindre än 250 € (Uppdaterat: lanseringserbjudande för endast 224 €)

#XTRAordinary – Honor 6X: den första smartphonen kommer utrustad med en dubbelkamera till ett rekommenderat pris under 250 €

Honor 6X har ett mellanklass rekommenderat pris och förstklassig utrustning: den avancerade dubbla bakre kameran, exceptionell prestanda och långvarigt batteri är designade för att förvåna digitala infödda

Las Vegas, 3 januari 2017 – Född för att möta andan från millenniegenerationen som ägnas åt besparingar och intensiv användning av internet, Honor 6X är det senaste tillskottet till märkets X-serie. Med den här enheten sätter Honor ett nytt rekord på CES 2017 tack vare den briljanta dubbla bakre kameran, det långvariga batteriet och höga prestanda.

Designad för att erbjuda unga och aktiva varumärkesanvändare en överlägsen anslutningsupplevelse, Honor 6X det är en kraftfull och mångsidig enhet, utrustad med funktioner utformade för att till fullo tillfredsställa användarupplevelsen för de allt mer krävande millennials. En smartphone designad för att utforska världen, odla artisten i var och en av oss och njuta av en värld av musik, filmer och spel på högsta nivå.

Designad för dem som inte vill spara på prestanda, Honor 6X är ett verktyg designat för kompromisslös excellensSade George Zhao, hederspresident. “Genom att på djupet känna till andan och livsstilen hos millenniegenerationen, har vi designat Honor 6X för att tillåta användare att dela, utforska och njuta av livet till fullo“. Med en 5,5-tums Full HD-skärm, Honor 6X den har en ergonomisk metallkropp som bara är 8,2 mm tjock, med en 2,5D glaspanel på framsidan och en böjd panel på baksidan.

En kraftfull dubbelkamera

Honor 6X Den har en dubbel kamera som erbjuder ett imponerande bländarintervall (f / 0,95-f / 16) perfekt för att låta användare utforska sin kreativa potential. Huvudkameran på 12 MP hanterar bildens sammansättning medan den sekundära 2 MP-kameran samlar information som möjliggör ett lysande och exakt resultat. Tack vare den extraordinära bländaren som erbjuds av detta system (upp till f / 0,95) Honor 6X ger oskärpa effekter som är värda en professionell kamera, vilket ger fotograferade motiv större framträdande plats. Dessutom tillåter pixelstorleken på 1,25 µm dig att ta vackra bilder även i svagt ljus, medan PDAF-tekniken (Phase Detection Auto Focus) tillåter perfekt fokus på bara 0,3 sekunder.

Mästarprestation

Sinnet av Honor 6X är en Kirin 655-processor med Octa-Core-arkitektur: fel och blockering avvärjs. Kirin 655 har fyra 2,1 GHz och fyra 1,7 GHz kärnor. För att stödja det en i5 co-processor, för att ge användarna den bästa upplevelsen av användning oavsett om de spelar, surfar på internet, lyssnar på musik eller använder flera appar samtidigt. För att göra användningen ännu smidigare, Honor 6X är utrustad med Honors Smart File System, som implementerar Android EXT4-systemet, förhindrar filfragmentering och bibehåller enhetens prestanda.

Ett oändligt batteri

Honor 6X erbjuder exceptionell användningstid utan omladdning tack vare 3340mAh-batteriet. Tack vare processorn med 16nm arkitektur och energibesparande teknik, en total uppladdning på Honor 6X tillåter upp till 2,2 dagars användning, eller 1,5 om användningen är riktigt extrem. Med en enda batteriladdning, Honor 6X låter dig se upp till 11,5 timmars video, 70 timmars musik och 8 timmars spelande. Tack vare det egenutvecklade 5V / 2A snabbladdningssystemet, Honor 6X låter sina användare spara tid: den perfekta följeslagaren för en millennials vardag!

Tillgänglighet och pris

Honor 6X kommer att finnas tillgänglig i versionen med 3 GB RAM och 32 GB internminne från och med den 4 januari i guld, silver och grå färger, till ett rekommenderat pris på 249 €. En premiumversion med 4 GB RAM och 64 GB internminne kommer också att finnas tillgänglig inom kort till ett rekommenderat pris på 299 €.

Specifikationer

 • Skärm: IPS 5,5″ FHD (1920 x 1080)
 • CPU: Kirin 655 Octa-Core (4 * 2,1 GHz + 4 * 1,7 GHz)
 • Minne: 3 GB RAM, 32 GB ROM (standardversion) / 4 GB RAM, 64 GB ROM (premiumversion)
 • MicroSD: upp till 128GB
 • Nätverk: LTE Cat.4, HSPA +, EDGE, GPRS
 • Kamera: Dual 12 + 2Mpx
 • Främre kamera: 8Mpx
 • WiFi: 802.11 b/g/n, WiFi Direct
 • Bluetooth 4.1, Fingeravtryckssensor
 • Plats: GPS, A-GPS, Glonass, BDS
 • Batteri: 3340mAh
 • Mått: 150,9 x 72,6 x 8,2 mm
 • Vikt: 162g
 • Operativsystem: Android 6.0 + EMUI 4.1
 • Dual sim
 • Färger: Sunset Gold, Space Silver, Dark Grey

Relaterade artiklar

Back to top button