Officiell Honor 10 i Italien: vilka vackra färger och vilket bra pris! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Honor 10 i Italien: vilka vackra färger och vilket bra pris! (Foto)

Heder 10 har precis tillkännagivits för Europa, efter att ha debuterat i Kina tillsammans med Honor MagicBook. Det finns mycket små tekniska skillnader jämfört med den kinesiska modellen, så låt oss omedelbart se vem vi kommer att ha att göra med, och vad är det för gemensamma punkter med Huawei P20 och P20 Pro.

 • Skärm: 5,84 tum IPS Full HD + (1 080 x 2 280 pixlar, 19:9) med 2,5D-glas
 • CPU: Kirin 970 med Mali-G72 MP12 GPU
 • Bagge: 4 GB
 • Internminne: 64/128 GB
 • Backkamera: 24 megapixel (monokrom) + 16 megapixel (RGB) både f/1.8, PDAF, LED-blixt
 • Fram kamera: 24 megapixel Sony IMX578 f / 2.0
 • Anslutningsmöjligheter: dubbla SIM-kort, 4G VoLTE, Wi-Fi 802.11 b/g/n/ac, Bluetooth 4.2 LE, GPS, USB Type-C, NFC
 • Batteri: 3 400 mAh med snabbladdning vid 5V / 4,5A (50 % på 25 minuter)
 • Mått: 149,6 × 71,2 × 7,7 mm
 • Vikt: 153 gram
 • OS: Android 8.1 Oreo med EMUI 8.1-gränssnitt

Den enda skillnaden mellan European och Chinese Honor 10 är frånvaron av en variant med 6 GB RAM. Resten av specifikationerna, och uppenbarligen smarttelefonens estetik, är oförändrade.

Heder 10 den lånar därför en del element från P20 och P20 Pro, både tekniska och estetiska, men sticker ändå ut från sina bröder.

I stället för Twilight-färgningen av P20 Pro har vi här två varianter som är lika vackra och fulla av reflektioner: Fantomblått Och Phantom Green. Tillverkade på Paris Aesthetics Center, ett internationellt modeinstitut, dessa baksidor består av 15 lager 3D-glas, vilket ger den en iriserande färg från alla vinklar. Dessa två färger flankeras av klassiska Midnight Black och Glacier Grey (som kanske ingen längre vill ha).

De främre fingeravtrycksläsareplacerad i det svarta bandet längst ner, är också ad ultraljud och det är faktiskt under glaset. Den fungerar också med ett vått finger och låter dig använda vissa gester, inklusive tryck och svep, för att återvända till hemmet eller gå till sidan för senaste appar.

Notera också det Honor 10 överger inte ljuduttagetsom finns längst ner, nära Type-C-porten och högtalargallret.

Vad Honor har insisterat mycket på är dock artificiell intelligensuppbackad av Kirin 970 SoC, som företaget helt enkelt döpte till AI 2.0.

Det finns därför automatisk scenigenkänning (mer än 500 scenarier i 22 kategorier, i realtid) men det finns också en större “renhet” i bilderna, även i detaljerna, från människors fingrar till landskap. Tack vare en semantisk bildsegmenteringsteknik identifierar Honor 10 korrekt konturerna av olika objekt, såsom himmel, växter, människor, etc. för att tillämpa specifika parametrar för varje foto i realtid.

Heder 10 stöder även ljuseffekter i porträtt (sedda redan på P20 och iPhone X), tack vare en avancerad 3D ansiktsigenkänningutöver selfie med bokeh-effekteller den porträttläge även för den främre kameran (som är samma som P20 och P20 Pro).

Det gjordes också en jämförelse med iPhone Xmed några jämförande bilder som har framhävt en bättre kontrast på Honor 10, förutom det faktum att bearbetningen av effekter som ska appliceras på bilden skulle vara långsammare på iPhone.

Uppenbarligen lämnar jämförelser av det slag under en lansering den tid de hittar, men de är fortfarande en ritual som är svår att klara sig utan.

Heder 10 finns från och med idag till priset av 399 € i 64 GB-versionen, både i den officiella butiken och i de olika hemelektronikkedjorna. Varianten på 128 GB är exklusiv för HiHonor-butiken till ett pris av 449 €. Men det stannar inte där.

Vem registrerar sig på Hihonor-webbplatsen senast den 20 maj kommer att få en 30 € rabatt för köp av ensam 128GB version. Också, igen den 20 maj, hörlurarna Honor Monster-hörlurar ingår i priset för både varianterna. Det betyder att om du är snabb kan 128GB Honor 10 bli din för dig själv 419 €: en verkligt inbjudande figur!

När det gäller färgerHonor 10 4/64 GB-versionen finns i Midnight Black, Phantom Blue och senare Glacier Grey-färger, medan Honor 10 4/128 GB-versionen finns i Midnight Black, Phantom Blue och Phantom Green.

Notera: efter den europeiska lanseringen av smarttelefonen har vi korrigerat den här artikeln kraftigt med avseende på dess första utkast, som endast avser den kinesiska versionen.

Relaterade artiklar

Back to top button