Officiell Galaxy Premier: En Galaxy Nexus med TouchWiz

Note: We hope you enjoy reading this article: Officiell Galaxy Premier: En Galaxy Nexus med TouchWiz

Några dagar efter presentationen av den nya Nexus, den som under en tid felaktigt hade jämförts med en hypotetisk Galaxy Nexus 2 eller Plus eller, som du föredrar, Samsung-märkt, dyker officiellt upp. Istället har det blivit uppenbart att detta är en nyutgåva av den sista googlephone, som kanske den koreanska tillverkaren ville göra eftersom de tydligen i Mountain View inte längre har för avsikt att driva på köpet av Galaxy Nexus.

Så låt oss se de fullständiga specifikationerna, även om de för det mesta redan var läckta; den enda bekräftelsen som fortfarande saknas var den på upplösningen på skärmen som lyckligtvis, med tanke på storleken, är i HD.

  • 4,65 tums HD Super AMOLED-skärm
  • 8 MP bakre och 1,9 MP främre kamera
  • Wi-Fi, Bluetooth 4.0, GPS, NFC,
  • 8 eller 16 GB internminne kan utökas via microSD
  • 2 100 mAh batteri
  • Android 4.1 Jelly Bean

CPU:n avslöjades inte, men enligt vissa riktmärken borde det vara TI OMAP4470 dual-core 1,5 GHz med PowerVR SGX544 GPUkort sagt, i linje med Galaxy Nexus.

Ur mjukvarusynpunkt finner vi en hel serie namn som är mycket bekanta för Samsung-användare: TouchWiz UI, S Beam, Smart vistelseDirect Call, Pop-Up Play, S Voice och Bästa foto.

Smarttelefonen kommer att säljas från och med nästa månad men vi har det bekräftade priset endast för Ukraina (vi vet inte så väl tider och kostnader på andra marknader), som kommer att ligga runt 520 €kanske “lite” hög, med tanke på siffrorna som Galaxy Nexus har sålts till nyligen, varav denna Premier bara är en nyutgåva i Samsung-sås.

Relaterade artiklar

Back to top button