Offentliga betaversioner för iOS 15 och iPadOS 15 nu tillgängliga

Apple har släppt den femte betaversionen av iOS 15 och iPadOS 15 till medlemmar av sitt offentliga program för testning av mjukvara.

Den femte offentliga betaversionen bör i huvudsak vara densamma som den femte utvecklarbetan, som Apple sådde i tisdags. Byggen kan erhållas från webbportalen för Apple Beta Software Program.

De nya betaversionerna inkluderar mindre designändringar och nya startskärmar i operativsystemet. Testflight-användare kommer att se appinformation i App Store och Weather-appikonen har ändrats.

Den kontroversiella CSAM-detekteringsmjukvaran kommer att inkluderas någon gång efter att den nya mjukvaran lanseras under hösten. Apple har inte angett när det kommer att inkludera programvaran under betacykeln.

, och Apple själv, rekommenderar starkt att användare inte installerar betaversionerna på “verksamhetskritiska” eller primära enheter, eftersom det finns risk för dataförlust eller andra problem. Istället bör testare installera betaversioner på sekundära eller icke-nödvändiga enheter och säkerställa tillräckliga säkerhetskopior av viktig data innan uppdatering.

Relaterade artiklar

Back to top button