Ödet för Xiaomi Mi7 och Mi Band 3 kan vara nära kopplat: anländer tillsammans i slutet av maj?

Note: We hope you enjoy reading this article: Ödet för Xiaomi Mi7 och Mi Band 3 kan vara nära kopplat: anländer tillsammans i slutet av maj?

Mi7 och Mi Band 3 är två Xiaomi-märkta enheter som delar vissa släktskap, trots deras olika karaktär: den första är den förstklassiga smartphonen 2018, lite i skuggan av skönheten i Mi MIX 2S, men redo att lyfta utmaningen till stora rivaler; den andra är efterträdaren till härlig Mi Band 2, väntat i två år nu och ryktats länge. Gemensamt sa vi, a aura av mystik som ännu inte har låtit oss förstå när de kommer att debutera på marknaden och vilka pilar de kommer att ha i sin båge. Men svaren kanske bara kommer tillsammans – och utan större dröjsmål.

I själva verket, enligt ryktena cirkulerade i Kina på Weibo – tack vare vad vi kunde definiera de asiatiska motsvarigheterna till Evan Blass och Roland Quandt – kommer Xiaomi Mi7 och Mi Band 3 att avtäckas under samma presentationsevenemangsom du bör hålla dig till slutet av denna majuppenbarligen i Kina.

Tillverkaren har ännu inte skickat signaler om detta, men om hypotesen verkligen är grundad, spelet av förhandstitt det borde börja snart nu.

Mysteriet kring Mi7 och Mi Band 3 berör som nämnts också specifikationer och design av de två enheterna. Vi vet fortfarande inte om Xiaomis toppmoderna smartphone kommer att gifta sig med den hack i stil med iPhone X eller om den kommer att integrera fingeravtrycksläsaren i displayen, på samma sätt som Mi Band 3 är det ännu inte klart om den kommer att utrustas med en display pekskärm och NFC-modul, eller inte. Vi kunde dock få reda på det inom några veckor.

Relaterade artiklar

Back to top button