Och smarttelefonen med det mest absurda namnet är … BLU Vivo One Plus (seriöst, det här är namnet)

Note: We hope you enjoy reading this article: Och smarttelefonen med det mest absurda namnet är … BLU Vivo One Plus (seriöst, det här är namnet)

BLU är ett amerikanskt företag som inte är särskilt välkänt i vårt område, som nyligen lanserade en smartphone med ett något “frankensteinskt” namn: BLÅ Vivo One Plus. Vem vet vad de två välkända kinesiska företagen, omedvetna gäststjärnor, kommer att tycka om det, eller så borde vi kanske fråga BBK Electronics, det multinationella som äger båda dessa varumärken (och Oppo).

Hur absurt namnet BLU Vivo One Plus än verkar, var dess tillkomst i verkligheten förutsägbar, med tanke på existensen av BLU Vivo One, av vilken den senare bara är “Plus”-modellen. Den officiella sidan för Vivo One Plus är då i ren “kinesisk smartphoneanda”, med en serie bilder som prisar varje specifikation av telefonen som otrolig, även om den inte alls var det (se MediaTek 6739-processorn, definierad “kraftverk“, eller 6.0” HD +-skärmen, kallad”imponerande utsikt“).

Vi kommer inte att gå längre, även för att BLU Vivo One Plus inte kommer att finnas tillgänglig i Europa, men om du stöter på detta namn vet du åtminstone nu dess ursprung.

Med all respekt för Vivo och OnePlus.

Relaterade artiklar

Back to top button