Och om Nokia 9 PureView till slut debuterade vid MWC 2019 i slutet av februari?

Juho Sarvikas från HMD Global kan ha lämnat en ledtråd på Instagram.

Inte bara Galaxy S10 och Huawei P30, bland de stora förväntningarna på denna första glimt av 2019 finns det också Nokia 9 PureView, den troliga första riktiga toppen av Nokia-sortimentet, två år efter sin stora återkomst i smartphone-världen, i Android-sås . Vi vet redan mycket om honom, i synnerhet benens egenart 5 bakre kameror, ringer för att ta tillbaka på modet det historiska varumärket Ren vy, men vi vet fortfarande inte om det lanseringsdag.

Efter en lång fram och tillbaka verkade en läcka nyligen ha gjort ett slut på ärendet, vilket satte Nokia 9 PureView-presentationshändelsen i slutet av januari. Till rykte Det fanns dock ingen officiell bekräftelse från det finska varumärket och därför ifrågasattes allt igen. Och nu har han tänkt på det Juho Sarvikas – CPO för HMD Global – att lämna en burk referens till lanseringsperioden.

LÄS OCH: Nokia 8 Sirocco uppdaterar officiellt Android Pie

Under de senaste timmarna har faktiskt Sarvikas publicerat en video på Instagram som spårar det rika evenemanget som Nokia höll på MWC 2018, och påminde sina fans om att 2019-upplagan nästan är på väg (saknas en och en halv månad, Ed) och allt medhashtag #coolnewstuff.

Det är därför naturligt att tolka detta inlägg som en (inte för mycket) subtil hänvisning till det faktum att, al MWC 2019 i slutet av februariKommer Nokia att presentera nya och intressanta produkter. Att vara säker på att Sarvikas hänvisade till Nokia 9 PureView skulle vara ett logiskt steg, men tills HMD Global officiellt uttrycker sig om saken, varje hypotes förblir öppen.

Via: NeoWin

Relaterade artiklar

Back to top button