Och ingenting, till och med Nokia har gett efter för hacket: de första bilderna av X6 har läckt ut (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Och ingenting, till och med Nokia har gett efter för hacket: de första bilderna av X6 har läckt ut (foton)

Allt är sant och Nokia-användare som är belackare av notch måste ringa oss: också det finska märket kommer att ha en smartphone med skåran. Som framgår av bilderna som precis har anlänt från Kina, där den är på väg att lanseras, Nokia X6 kommer att ansluta sig till raden av följare av lösningen som invigdes av iPhone X.

Som du kan se från galleriet lämnar bilderna inget utrymme för tvivel av något slag, så mycket att ordet “Nokia” har flyttats till botten av displayen för att göra plats. Men denavsaknad av Zeiss-märket på de dubbla bakre kamerorna. Bilderna skiljer sig dock från de som läckte häromdagen men de kan referera till en av de två varianterna där X6 kommer att finnas tillgänglig.

Som redan rapporterats i själva verket borde det finnas en modell med Snapdragon 636 och 6 GB RAM för cirka 233 € och en yngre bror med MediaTek P60 och 4 GB RAM för cirka 207 €. Båda ska dela en 5,8″ skärm i 19:9-format.

Den officiella presentationen är planerad till idag, så håll utkik för officiella detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button