Och här finns även de bakre kamerorna på Galaxy S9 och S9+, och lite förtydligande på ramarna

Note: We hope you enjoy reading this article: Och här finns även de bakre kamerorna på Galaxy S9 och S9+, och lite förtydligande på ramarna

Efter gårdagens långa artikel som avslöjade Galaxy S9 och S9 + för världen, återvänder Evan Blass snabbt till frågan för att klargöra ett par punkter: bakre kameralayout och den ramar runt displayen.

På den första punkten fanns det inte längre många tvivel, men eftersom dess renderingar igår bara visade “A-sidan” av framtidens Samsung S9, är det bra att inte lämna något utrymme för tvivel. Enkel kamera sedan för Galaxy S9, med en fingeravtrycksläsare omedelbart under och LED-blixt med hjärtslagssensor till höger. Samma arrangemang även för Galaxy S9 +, med skillnaden att i dess fall de bakre kamerorna är två.

Vi inser att denna polygonutskärning inte är mycket, men den syns inte heller @evleaks har för närvarande en högupplöst rendering att visa oss. Du kan fortfarande föreställa dig resten genom att titta på baksidan av Galaxy S8.

Låt oss komma till frågan istället ramar, vilket baserat på gårdagens rendering verkade så uttalat. Moralen är enkel: det är bara en rendering. Om du tittar på den med en Galaxy S8 vid din sida, kommer du att upptäcka att ramarna är mer eller mindre lika, bara på bilden av @evleaks de verkar mer accentuerade eftersom det inte finns några nyanser. Titta särskilt på de böjda sidorna, som verkar ha en mycket skarp kant runt sig; i en live Galaxy S8 kommer du aldrig att få samma intryck. Och faktiskt, ta bara en annan rendering, men från en annan vinkel, som den nedan (alltid via Evan Blass), att perspektivet förändras.

Kort sagt, estetiskt sett, på framsidan är Galaxy S9/S9+ och Galaxy S8/S8+ praktiskt taget identiska. Oroa dig inte för ramarna för om de i S8 var bra för dig, kommer saker och ting inte att bli värre med S9. Det är vad den också i grunden bekräftar @OnLeaksmed en jämförelse mellan CAD-diagrammen för de olika Galaxy S, vilket kanske är oklart, men ändå ger idén.

Relaterade artiklar

Back to top button