Och här är också en trevlig unboxing-video av OnePlus 5T-recensionsenheten, varför … varför inte?

Note: We hope you enjoy reading this article: Och här är också en trevlig unboxing-video av OnePlus 5T-recensionsenheten, varför … varför inte?

Vad skulle du göra om du hade fått från OnePlus en snygg låda innehållande OnePlus 5T, en massa tillbehör och en granskarens guide med alla dess specifikationer och annan information? Du skulle säkert springa för att lägga upp en video, eller hur? Fel! Ja eftersom det i teorin skulle finnas sekretessavtal som skulle respekteras, men uppenbarligen låtsades någon inte vara medveten om dem, och det är så här vi alla kan se videon nedan.

Tänk därför på att den som visas det är inte smarttelefonens försäljningspaket, vilket logiskt sett kommer att vara mycket smalare än så. OnePlus 5T är dock verkligen han, i kött och blod. Och vi måste säga att det också ser väldigt coolt ut.

För en sammanfattning av specifikationerna hänvisar vi dig till den här artikeln och vi påminner dig om att det verkliga tillkännagivandet av OnePlus 5T är planerat till den 16 november, även om mycket lite återstår att avslöja.

Relaterade artiklar

Back to top button