Och här är Google Pixel 2 i all sin skönhet: han borde åtminstone inte gå för långt! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Och här är Google Pixel 2 i all sin skönhet: han borde åtminstone inte gå för långt! (Foto)

Efter Pixel 2 XL, här är lite information om Google Pixel 2 också, igen från den produktiva källan som är ikväll Droid-Life. Även tillgänglig i 64 och 128 GB valörer, förväntas Pixel 2 komma in tre färger: Kinda Blue, Just Black, and Clearly White, som du ser illustrerad i slutet av artikeln.

DE priser i USA borde de vara av 649 och 749 dollar respektive. Det är exakt samma siffror som förra året, vilket gör att vi kan riskera en lika exakt omräkning till euro. 759 € för Pixel 2 64GB och 869 € för 128 GB Pixel 2. Det blir inte dyrt, men det är alltid dyrt.

Vi påminner om att båda Pixel 2 kommer att ha en processor Qualcomm Snapdragon 835, 4 GB RAM och bakre kamera från 12 megapixlaråtminstone enligt de specifikationer som hittills läckt ut.

I väntan på presentationen den 4 oktober, markera den här adressen som en favorit: det är här Pixel 2 ska anlända, när Google Store kommer att ha den tillgänglig för köp. Vi hoppas också på Italien.

Relaterade artiklar

Back to top button