Och här är en ny (falsk) rendering av Galaxy S IV

Note: We hope you enjoy reading this article: Och här är en ny (falsk) rendering av Galaxy S IV

Det kommer säkert aldrig att bli han, men vi måste ge kredit till renderingen ovan för att leta efter ett minimum av originalitet jämfört med den vanliga designen som Samsung verkar följa noggrant från Galaxy S III och framåt, därför har den väckt vår uppmärksamhet mer än många andra.

Tillsammans med bilderna då finns det också en hel del mer eller mindre fantasifulla specifikationer (Men hade inte Corning sagt att Gorilla Glass 3 inte skulle komma före andra halvan av 2013? Kanske undgick denna detalj författaren till falsk render), bland vilka vi mycket gärna skulle vilja ha en dedikerad knapp för kameran (som dock hittills alltid varit frånvarande på Galaxy S-linjen), och en batteri så generös att gå över 3 000 mAh (men tidigare rykten talade om något realistiskt lägre, cirka 2 600) och även dubbla fronthögtalare, eftersom ljudet är för “kastrerat” när smarttelefonen placeras på ett bord. Ingen Exynos Octa i kompensation, utan “bara” en Exynos 5450 fyrkärnig med Mali-T658 GPU.

Sammantaget, kort sagt, är bilden inte ens alltför fantasifull, men detaljerna “ofokuserad” är fortfarande många, och vi pratar inte bara om designen. Vi skulle i alla fall inte ha något emot om Samsung bröt monotonin lite genom att riskera något mer, men nu när det är så på vågtoppen är det ännu svårare för företaget att välja att välta för mycket, åtminstone stilistiskt sett. Vad tycker du om det?

Relaterade artiklar

Back to top button