Obemannad Tesla sköt ner en rysk robot i USA, men den kan iscensättas

Under CES 2019 -utställningen, som äger rum i Las Vegas, träffade en Tesla -bil, som rörde sig i obemannat läge, den ryska roboten Promobot. En videoinspelning av vad som händer lades ut på YouTube.

Tesla

Enligt de ryska utvecklarna avvek roboten från rutten och körde till parkeringsplatsen, där den hamnade under drönarens hjul. Efter kollisionen rullade promoboten, som fungerade som konsult, och en del av bålen och huvudet skadades. Roboten kan inte återställas.

Under kollisionen med roboten körde Teslas bil självständigt, även om det fanns en observatör i kabinen. Efter påkörningen fortsatte bilen att röra sig och stannade först efter 50 meter. Observera att kostnaden för Promobot V. 4 är från 1,2 miljoner rubel.

Iscensättning

Mest troligt är denna “olycka” bara en iscensättning för att marknadsföra Promobot i media och sociala nätverk. Om kollisionen verkligen inträffade skulle roboten vid denna hastighet kastas framåt och åt sidan, men i videon faller Promobot bara försiktigt åt sidan – roboten kunde ha dragits med ett rep medan Tesla passerade genom att förfalska en kollision .

Relaterade artiklar

Back to top button