Nytt Xiaomi-evenemang i Indien, inställt till den 2 november: huvudpersonen är en Redmi-smartphone-selfie (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nytt Xiaomi-evenemang i Indien, inställt till den 2 november: huvudpersonen är en Redmi-smartphone-selfie (foto)

Efter sin officiella landning i Spanien återvänder Xiaomi för att bli omtalad i Fjärran Östern, med en nytt evenemang i Indienför nästa 2 november. Beskedet skedde via kontot Twitter officer av Redmi Indien, vilket är anledningen till att det är ganska uppenbart att huvudpersonen kommer att vara en enhet från Redmi-sortimentet från den kinesiska tillverkaren. Även om bild och bildtext bifogas tweeten försöker ge några fler ledtrådar.

Under tiden pratar vi om En helt ny serievilket antyder om inte en helt ny serie smartphones, åtminstone en unik enhet i sitt slagi alla fall alltid tjock rada upp Xiaomi. Bildtexten fortsätter sedan medhashtag #Din bästa selfiesom hänvisar ganska otvetydigt till särdraget hos denna mystiska anordning, det vill säga ta fantastiska selfies.

Det kan därför vara en variant, med högkvalitativ frontkamera (åtminstone i upplösning), av den redan presenterade Redmi Note 5A. Eller en smartphone med en opublicerat namnför att ge den ännu större framträdande plats, lockar till sig självporträttgalningars uppmärksamhet.

Om exakt en vecka kommer Xiaomi själv att skingra alla tvivel.

Relaterade artiklar

Back to top button