Nytt Satechi USB C-ställ och nav för Mac mini M1 med SSD-hölje –

Utöka din Mac mini med stil

Mac mini är inte en av Apples datorer med flest portproblem. Och, tillsammans med två USB C-portar med Thunderbolt-teknik, lägger den också till en HDMI-port för videoutgång och två USB A-portar som alltid kommer att vara praktiska för tillbehör som hårddiskar, USB-mikrofoner och mer.

Det är dock alltid kul att ha någon form av tillbehör eller dockningsstation som låter dig utöka din uppkoppling på ett enkelt och estetiskt sätt. Detta gjorde redan Satechi för den tidigare generationen med Intel-processorer, men nu har hon släppt en ny version som kommer att bli ännu mer intressant för ägare av denna lilla Apple-dator.

Designen är identisk med den tidigare. Det vill säga i princip samma tjocklek och samma formfaktor som Mac mini, så att du kan placera den lite lägre och få ett så enhetligt utseende att det ger intrycket att båda delarna är samma enhet. Även denna gång är färgen samma silver som Mac mini M1 säljs i, även om många skulle älska att kunna köpa två lag i grått.

När det gäller anslutningar är det som verkligen betyder något i slutändan nytt stativ och nav för Mac mini Satechi erbjuder en frontpanel microSD- och SD-kortläsare, hörlursuttag, tre USB A-portar och en USB C. Allt detta gör tillgången till olika tillbehör mycket snabbare och bekvämare för användaren i vardagen. vardagsliv.

Naturligtvis är det mest intressanta att i det här fallet har det vi redan sett i andra dockningsstationer eller HUB-varianter under de senaste månaderna integrerats: M.2 SATA-kortplats Således kan du installera en extra disk och därmed öka den totala lagringskapaciteten för utrustningen. Denna kortplats är placerad vid basen för enkel åtkomst.

Tack vare denna extra enhet kommer du inte bara att ha mer utrymme för dokument och filer om du arbetar, kan den också fungera som en Time Machine backup-enhet.

Hur som helst är detta en betydande fördel gentemot andra alternativ, väldigt estetiskt och praktiskt för dem som väljer grundläggande Mac mini-konfigurationer och behöver mer minne, eller för dem som fortfarande väljer modeller med mer minne. SSD-förmåga jag vill ha tidsmaskin kopia utan konstant frysning av diskar från datorn.

Pris och tillgänglighet

Priset för denna nya USB C Hub för Mac mini, 2020 USB C-modeller med M1-chip som 2018 års modell med Intel-processor är 99 euro … Inte ett dåligt pris alls, med tanke på själva designen, anslutningarna som läggs till och detta nya alternativ för att utöka lagringskapaciteten med en M.2 SATA SSD-kortplats.

Det ska dock också sägas att detta inte är det enda alternativet som erbjuder ytterligare anslutningar och SSD:er. Ja, det är mest estetiskt tilltalande att använda med Mac mini på grund av integrationen den erbjuder, men vi kommer att berätta mer om alla dessa alternativ som för närvarande finns och som du kan använda med din Apple-hårdvara och till och med vilken annan som använder USB C.

Relaterade artiklar

Back to top button