Nytt rykte indikerar att Nokia 2 skulle komma med ett 4000 mAh batteri

Vi kan praktiskt taget anta att Nokia arbetar på en ny lågterminal som den kommer att ringa som Nokia 2. Dessutom skulle det i teorin vara smartphone mest grundläggande i den nya vågen av enheter som detta finska företag har tagit under mandat från HMD Global.

I början av förra månaden berättade vi för dig att den gick igenom FCC och lämnade sina första riktiga bilder avslöjade förutom flera av dess tekniska specifikationer, men bland dessa egenskaper saknade batteriet. Men på grund av senare rykten fick vi idén att detta batteri skulle vara 2800 mAh, även om företaget som ansvarar för dess utveckling gjorde uppenbarligen en förändring av planerna i farten med avseende på detta avsnitt.

Med andra ord nu vi kommer att visa dig ett nytt läckt dokument av denna Nokia 2 efter ett nytt pass från FCC där du kommer att märka en säkert slående modifiering:

Identifieras under nomenklaturen TA-1029kommer huvudpersonen i vår anteckning med ett batteri som äntligen skulle bli intressanta 4000 mAh. Det är mer, laddaren skulle uppfylla den klassiska funktionen för normal laddning vid 5V – 2A, så snabb laddning kommer säkert att märkas frånvarande innan så mycket energi att mata.

Å andra sidan läggs återigen tonvikten på tidigare läckta tekniska specifikationer som ger en uppfattning om profilen för detta grej.

Denna enhet skulle – förutom dess batteri – bestå av en skärm av 5 tum vid HD-upplösning och Qualcomm Snapdragon 210-processor med en konstig 1,27 GHz klockfrekvens. Och vi säger “konstigt” eftersom Snapdragon 210 officiellt når 1,1 GHz. Vi måste vara mycket uppmärksamma och vara mycket försiktiga i detta avseende.

Jag skulle också införliva 1 GB RAM och Android 7.1.1 Nougat inbyggt och väntar på en upplevelse av programvara av den stora G praktiskt taget stock.

Nu är det mycket viktigt att du tar all denna information noggrant. Att baseras enbart på rykten finns möjligheten att saker kommer att förändras i framtiden, som det hände idag med batteriet. Det finns till och med några tvivel om SoC, mer än någonting på grund av den kraft det kommer att uppnå.

Källor: NDTV (Gadgets 360) – FCC – Roland Quandt (Twitter)

Relaterade artiklar

Back to top button