Nytt AnTuTu-riktmärke för Galaxy S IV: Exynos Octa och PowerVR fruktar ingen jämförelse

Note: We hope you enjoy reading this article: Nytt AnTuTu-riktmärke för Galaxy S IV: Exynos Octa och PowerVR fruktar ingen jämförelse

Galaxy S IV har dykt upp igen på AnTuTu, som förblir trogen processorn Exynos 5 Octa på 1,8 GHzåtföljd av en PowerVR SGX 544MP GPUvilket borde vara favoritvalet för den nya Samsung SoC, som redan antogs för ett tag sedan.

Alla andra specifikationer “bekräftas” med början från 5”-displayen (4,99 att vara precis) full HD passerar genom den bakre kameran från 13 megapixlar och för den främre från 2,1 MP. De nu kanonerna var också närvarande 2 GB RAMmedan vi talar om internminnet 16 eller 32 GB. Äntligen är Android redan uppdaterad till versionen 4.2.

Allt redan bestämt då? Inte alls. Att lura ett riktmärke är verkligen inte omöjligt, och det antas praktiskt taget att det kommer att bli det flera versioner av Galaxy S IV med olika markersom det redan har varit med Galaxy S III: Exynos och Snapdragon 600 är båda i strid, för att inte tala om att alla skulle gilla Exynos Octa men det är inte uppenbart att Samsung använder detta istället för fyrhjulingen.

För att veta exakta varianter och tillgänglighet får vi vänta på presentationen den 14 mars, som nu är väldigt nära.

Relaterade artiklar

Back to top button