Nyfiken på hur Huawei Mate 10 Lite kommer att bli? Vi kanske har sett det förut, men det är så mycket förvirring!

Note: We hope you enjoy reading this article: Nyfiken på hur Huawei Mate 10 Lite kommer att bli? Vi kanske har sett det förut, men det är så mycket förvirring!

Han är märkligt osäker Evan Blass (@evleaks) vad det står att Huawei Maimang 6 den skulle kunna marknadsföras som Huawei Mate 10 Lite utanför Kina, så låt oss ta hans ord med lite skepsis den här gången. Under tiden, låt oss sammanfatta de tidigare avsnitten, så blir det tydligare varför vi inte är övertygade.

För cirka tio dagar sedan publicerade Blass själv en artikel där han berättar om Huawei Mate 10 Lite, den möjliga tredje modellen i denna serie som, vi minns, kommer att presenteras den 16 oktober nästa gång. Rekonstruktionen gjord av smarttelefonen är mycket otydlig och framför allt inte särskilt “lite”: skärm från 5,88 tum vid 1 440 x 2 560 pixlar, Kirin 9704 GB RAM, samma sak LEICA dubbla bakre kameror av Mate 10 Pro och ett 4 000 mAh batteri. Inför Lite!

Några dagar senare, från en annan källa, kommer en ny rykte på Mate 10 Lite, som denna gång nedgraderar den till full HD med en enda bakkamera, vilket redan verkar mer trovärdigt än vad som rapporterats av @evleaks.

Samtidigt har information börjat cirkulera om en ny Huawei-smarttelefon certifierad i Kina, som kommer att presenteras den 22 september, och att säger Blass nu det kan vara den internationella Mate 10 Lite. Det måste sägas att denna Huawei Maimang 6, som vi hittills antagit skulle kunna kallas Huawei G10 utanför Kina motsvarar det inte något av databladen som beskrivs ovan. Det är faktiskt en 5,9 “full HD + (1 080 x 2 160 pixlar) med Kirin 659, 4 GB RAM, 64 GB lagring och 4 kameror: 16 + 2 MP på baksidan och 13 + 2 MP på framsidan.

En sak är då klar: ingen har ännu kommit på vad denna Mate 10 Lite är gjord av, hvars själfva existens synes bekräftad af de många ryktena om densamma, som dock alla strida mot varandra. Hittills har Maimang-serien släppts på internationella marknader under namnet Gx, så vi tvivlar på att det är han. Vi tvivlar också på Evan Blass första rekonstruktion: för avancerad. “Mellan ryktet” finns kvar, föreslog till GSMArena av en anonym tipsare.

För lite för att tala om “säkerhet”.

Uppdatering

Oavsett hur det kommer att bli känt i vårt land, här är två färska foton från dagen av Huawei Maimang 6 (via, källa), med sina dubbla dubbla kameror. Inget förändras jämfört med vad som redan har rapporterats ovan.

Relaterade artiklar

Back to top button