Nya Zelda Skyward Sword HD för Nintendo Switch –

Remastrad version The Legend of Zelda: Skyward Sword HD precis runt hörnet, så Nintendo har släppt en video som beskriver vilka nya funktioner denna förbättrade version av den klassiska Nintendo Wii kommer att innehålla. Vill du veta alla nyheter? Tja, läs vidare, vi kommer att täcka dem i detalj nedan.

Zelda: Skyward Sword HD-förbättringar

En av huvudfunktionerna som utvecklingsteamet fick fokusera på relaterat till kontroll. Och det här är vad vi minns att spelet måste inkludera ändringar i kontrollen för att vara kompatibelt med Joy-Con (precis som det var med Wiimote för Wii).

Å ena sidan krävde det att spelare kunde fortsätta göra gester i luften för att kunna njuta av rörelsekontrollerna, och å andra sidan tänkte de också på traditionella kontroller för användare av den lilla Switch Lite eller de som spelar på skrivbordet läge. de kan också njuta av detta Link-äventyr.

Men vi visste redan allt detta, så tillverkaren presenterade en lista över officiella ändringar, med hjälp av vilka du kan få en mer exakt uppfattning om vad som väntar oss den 16 juli.

Nytt i The Legend of Zelda: Skyward Sword HD

Zelda Skyward HD

  • Ytterligare hjälp från Faye : The Spirit of the Divine Sword kommer bara att visas i videoscenerna och när det behövs, men vi kan också kalla det manuellt om vi behöver mer hjälp.
  • Förbättrad prestanda : Spelet går nu jämnare (delvis tack vare Switchens prestanda) och är stabilt på 60 fps.
  • Snabbspolning framåt: Nu kan vi äntligen gå snabbare genom bybornas och mindre karaktärers konversationer genom att helt enkelt trycka på B-knappen, vilket leder till nästa mening. Inga fler ändlösa samtal.

Zelda Skyward HD

  • Förenklat Artikelinformation: Trött på beskrivningarna som dyker upp varje gång du samlar in föremål och förnödenheter? Nu visas förklaringar först när du först tar något i den här klassen.
  • Hoppa över videoscener : Nu kan du hoppa över videosekvenser genom att trycka på knappen “-” på kontrollenheten.
  • Automatiskt spara: förutom den klassiska manuella spara-funktionen kommer spelet nu också att sparas automatiskt så att du inte stöter på oväntade problem.
  • Hoppa över självstudiedialoger : Om du är en expert, hoppa över och hoppa över handledningarna som introducerar ny spelmekanik för att komma igång så snart som möjligt.

I följande officiella video publicerad av Nintendo kan du ta en snabb titt på alla dessa funktioner som du kan ta en titt på: