Nya videor visar dess funktioner –

Video som visar iPhone 13 Pro

I den här videon kan du se några riktigt intressanta förändringar som konceptskaparen tar upp. En av dem är designen där vi ser hur iPhone-utskärning reducerad men inte helt eliminerad. Likaså finns detta “ögonbryn” bevarat, som har fått stor kritik för att kunna hitta alla nödvändiga sensorer som ger upphov till Face ID-teknik eller frontkameran. På baksidan kan du se tre kameramoduler som redan finns i iPhone 12 Pro, men med större linser som sticker ut mer från kroppen Det ryktades att detta skulle hända och att det skulle göra det möjligt att spela in de bästa videorna på iPhone.

När det kommer till skärmen så satsar konceptet äntligen på en uppdateringsfrekvens på 120Hz eftersom det verkar som att det äntligen kommer att hända i dessa modeller. Detta skulle avsevärt förbättra visionen av multimediainnehåll, vilket skulle resultera i en mycket jämnare bild. Idén med att integrera Touch ID verkar mindre framgångsrik oavsett form, som visas i videon, och det verkar som att det redan är uteslutet vad Apple kommer att göra i dessa telefoner.

Detta kommer att visa bytet av kameror i andra modeller.

Om man lämnar toppen av Apples sortiment åt sidan för att gå vidare till iPhone 13 och 13 mini, ett koncept skapat av samma designer och som vi lämnar till dig nedan, finns det också viktiga förändringar att lägga märke till. Även om skåran har hållits i samma storlek som i föregående generation, har något ännu inte bekräftats att så kommer att vara fallet om rättvisa ges byte av bakre kamera den blir diagonal. Och utan integration av en LiDAR-sensor, vilket verkar vara uteslutet för dem heller.

Traditionellt sett kommer dessa iPhones att sticka ut främst för det breda utbudet av färger de kommer att finnas i, och designern har introducerat flera. Skärmen kommer att förbli utan uppdateringshastigheter över 60Hz, som visas i videon, även om Touch ID som man drömde om i konceptet inte heller verkar dyka upp.

När allt kommer omkring dessa videor fler koncept inte bara på hörsägen, utan också på många människors önskemål. Vi har täckt de viktigaste punkterna som verkar vara egenskaper hos nästa iPhone, och även lyft fram de som inte kommer att visas. Hur som helst, det finns färre och färre tvivel att skingra eftersom dessa nya smartphones förväntas presenteras i september.

Relaterade artiklar

Back to top button