Nya videor av Galaxy S IV DUOS men det verkar bara vara en prototyp: kommer designen verkligen att vara annorlunda?

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya videor av Galaxy S IV DUOS men det verkar bara vara en prototyp: kommer designen verkligen att vara annorlunda?

Om du efter att de ytterligare bilderna läckte i morse trodde att det inte fanns något mer att upptäcka om Galaxy S IV, prova det SamMobile att blanda korten på bordet och med säkerhet ange att det är en prototyp med en icke-definitiv designoch att därför kvällens evenemang i New York fortfarande kommer att ha mycket att säga om det.

Nu står det dock klart att detta inte är en fejk: smartphonen finns och är Galaxy S IV DUOS för Kina, det återstår att se om och hur den internationella modellen i allmänhet, och den europeiska i synnerhet, kommer att förändras; men vi hade redan sagt detta i föregående artikel.

Istället kommer vi till något mer konkret och intressant, eller nya smartphonevideor som visar oss en liten flytande touch demoden internetsurfning (alltid med beröringsfri gest), Och smart paus. Bortsett från design, förvänta dig utan tvekan alla dessa funktioner i den nya toppen av sortimentet från Samsung.

Relaterade artiklar

Back to top button