Nya små ledtrådar om Galaxy Premier

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya små ledtrådar om Galaxy Premier

Galaxy Premier, i århundradet GT-I9260, det borde vara en (lätt) variant av Galaxy Nexus, som vi spekulerade i för en tid sedan, men som det inte finns så mycket konkreta bevis för att den verkligen existerar. En ny xml-fil som just har dykt upp tar ämnet tillbaka på modet, utan att klargöra några tvivel som fortfarande är oavgjorda.

Upplösningen skulle vara 1280 x 720 pixlaroch det kommer säkerligen inte att ha blåst någon av stolen, men den mest kontroversiella detaljen hittills, nämligen processorn, ligger fortfarande i skymundan.

Den tidigare informationen talade faktiskt om en Qualcomm MSM7227A-1 Turbo Single på 1 GHz och dagens data är begränsade till en generisk “ARM11″ Utan att ange något. ARM11, inte att förväxla med ARM Cortex-A11, skulle också vara en ganska daterad familj, som går tillbaka till tiden för HTC Dream. Därför tror många att det är ett generiskt läkemedel Cortex-A11vilket skulle vara mer vettigt när vi betänker att Galaxy Nexus har en dual-core TI Cortex-A9 som körs på 1,2 GHz.

Synd att det i de första läckorna om GT-I9260 talades om en dual-core Cortex-A9 på 1,5 GHz.

Kortfattat: så mycket förvirring om CPU av det som för tillfället, mer än en ny Nexus, verkar bara vara en liten omtolkning av den tidigare modellen, inte alltför definierad. Vi meddelar dig om och när bilden tar form bättre.

Relaterade artiklar

Back to top button