Nya skärmdumpar av Galaxy S IV skulle bekräfta 13MP-kameran och 1,8GHz fyrkärnig processor

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya skärmdumpar av Galaxy S IV skulle bekräfta 13MP-kameran och 1,8GHz fyrkärnig processor

Bilder från Galaxy S IV fortsätter att läcka (eller åtminstone en liknande firmware), eller åtminstone är det där källan hävdar att de kom ifrån. Tack vare dem kan vi båda observera en något omdesignad TouchWiz, som “bekräftar” några av telefonens specifikationer.

Ovan har du redan kikat på upplösningen från 13 megapixlar av kameran, men även om du tittar på bilderna i galleriet i slutet av artikeln hittar du återigen funktionerna för den smarta skärmen (bland annat med ett grafiskt tema något annorlunda än i morse), och framför allt du kan se närvaron av en 5 tum full HD-skärm (1080 x 1920) flankerad av en 1,8 GHz fyrkärnig processor av okänt ursprungoch (tyvärr) från de vanliga fyrkantiga Samsung-ikonerna.

Lite modifierad verkar det som, inställningssidan, även om vi bara inte kan smälta de där pepparkaksliknande flikarna; å andra sidan omnämnandet av den flerfönstratföreslog av knappen för dess aktivering i en av skärmdumparna.

Uppenbarligen är det inte uppenbart att grafiken som visas i dessa bilder är homogen i alla varianter av Galaxy S IV, men substansen bör mer eller mindre förbli densamma. En vecka till, så vet vi säkert.

Relaterade artiklar

Back to top button