Nya Samsung-patent föreslår en framtid gjord av skåror, böjda former och fingeravtrycksläsare under skärmen (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya Samsung-patent föreslår en framtid gjord av skåror, böjda former och fingeravtrycksläsare under skärmen (foto)

Detta är uppenbarligen en ganska produktiv period för patent lämnat in av Samsung, som fortsätter att läcka sedan dess WIPO (World Intellectual Property Organization). Om de senaste utkast som skildrar de påstådda Galaxy Xsom är den första smartphone utrustad med vikbar displayskiss a revolutionär framtid både för den koreanska tillverkaren och för hela mobilsektorn visar de patent vi talar om idag scenarier mer konservativmen fortfarande utvecklas från Samsungs nuvarande standarder.

Det handlar om en ett stort antal hypoteser föreställ dig från den koreanska jätten, som kommer att påverka nästan alla områden av sina framtida smartphones, med en enda sann gemensam nämnare: displayen nästan helt ramlös. Denna aspekt, som nu har varit verklighet i minst ett år, skulle verkligen kunna representera fixpunkt av hela det mobila landskapet de närmaste åren.

Nyheterna – även dessa långt ifrån futuristiska – kan hittas på de sätt som Samsung föreställer sig att minska ramarna ännu mer.

Så här är de ökända hackbåde inspirerad av lösningen som föreslagits av Essential PH-1, och av den mycket mer kända iPhone X. fingeravtrycksläsare under displayenockså redan en realitet tack vare samarbetet mellan Synaptics och Vivo och som lovar att antas av många andra tillverkare, redan under detta 2018.

Slutligen verkar det som att Samsung också överväger att flytta nyckel- Kraft på ramen överlägsen smartphone, för att tillåta ännu mer böjda former (och därför ergonomisk) för sidoramarna. Kort sagt verkar den framtid som dessa skisserar avgjort rimligäven om det inte på något sätt är säkert att det verkligen kommer att förverkligas i dessa termer.

Relaterade artiklar

Back to top button