Nya rykten om Galaxy S4 mini-processorn: nu pratar vi om Snapdragon 400

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya rykten om Galaxy S4 mini-processorn: nu pratar vi om Snapdragon 400

Galaxy S4 mini, som många krediterar som en av huvudpersonerna i evenemanget 20 juni nästa, tillbaka igen för att tala om inom processorområdet. Vi hade lämnat det med SoC Exynos 5210, och istället verkar det som att Samsung skulle kunna överge hemlösningarna även för denna smartphone, och föredrar ännu en gång att vända sig till Qualcomm, mer exakt med 1,7 GHz dual-core Snapdragon 400 med GPU Adreno 305. För att bekräfta detta, som du kan se ovan, är några skärmdumpar av AnTuTu utförda direkt på enheten och som därför skulle vara ganska tillförlitliga (allt är i förståelsen om det bara är en prototyp eller modellen som faktiskt kommer att marknadsföras).

Det skulle dock vara en bra lösning, som skulle placera denna S4 mini på en startbas som säkerligen är större än den för S3 mini, speciellt i förhållande till deras respektive “storebröder”. Resten av specifikationerna, uppenbarligen inte bekräftade, talar om en display från 4,3 tum Super AMOLED qHDkamera från 8 megapixlar och kanske till och med 32 GB internminne (men speciellt denna sista punkt övertygar oss väldigt lite).

Kort sagt, en bra mellanklassenhet, med mer än tillräckligt med prestanda för de flesta användningsområden, men som alltid hör sista ordet till pris. Så mötet är nästa 20 juni, eller ännu tidigare, ifall ytterligare läckor skulle läcka.

Relaterade artiklar

Back to top button