Nya rykten om Galaxy S IV: ingen AMOLED och Qualcomm-processor

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya rykten om Galaxy S IV: ingen AMOLED och Qualcomm-processor

Vi är nu framme vid den tiden på året då ryktena angående Galaxy S IV de blir enträgna, och även om alla tror att de har upptäckt funktionerna i Galaxy-familjens nya flaggskeppssmarttelefon, är vi fortfarande skeptiska till det, med tanke på Samsungs bevisade förmåga att hålla sina produkter hemliga fram till presentationen.

För ordens skull rapporterar vi dock dagens rykten, som kommer från Sammobile, som förutom att bekräfta Qualcomm 600-processorn med 1,9 Ghz klockfrekvens, 0,2 Ghz högre än HTC One, även rapporterar displayen, till skillnad från vad har rapporterats under de senaste månaderna, kommer inte att vara AMOLED, 4,99 ″ Full-HD SoLux Display (nyheter som rapporterades i november, men nekades efter några dagar); bekräftade också 2 Gb RAM och det rapporteras att den kommer att finnas tillgänglig i tre versioner av 16, 32 och 64 GB, och i två färger, svart och vit.

Kanterna blir istället i aluminium, med plastbaksida, med ett batteri som troligtvis ska vara avtagbart, kamera fr.o.m. 13 megapixlar (bekräftat av bilderna som rapporterades igår), medan vikten blir 138 gram och måtten 140,1 x 71,8 x 7,7 mm, och slutligen bör både den fysiska mittknappen och de två touchknapparna på sidorna bekräftas.

Kom ihåg att detta bara är rykten, som mycket väl skulle kunna förnekas av andra rykten inom några dagar, så ta det hela med vederbörlig skepsis, också för att det skulle vara riktigt konstigt om Samsung släpper två av sina karakteristiska punkter som har hjälpt framgången för S-serien. , nämligen Exynos-processorerna och AMOLED-skärmarna. Nedan är ett foto av den påstådda S IV:

Förvisso är detta dock den slutgiltiga designen, som vi förmodligen kommer att upptäcka tillsammans med specifikationerna först den 14 mars; eller kanske till och med detta datum kommer att visa sig vara fel?

Relaterade artiklar

Back to top button