Nya rykten om Galaxy S IV: 13MP kamera och (igen) fyrkärnig Exynos 5 CPU

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya rykten om Galaxy S IV: 13MP kamera och (igen) fyrkärnig Exynos 5 CPU

Ryktena om Galaxy S IV börjar (eller snarare, fortsätter): idag är närvaron av den redan antagna hem-SoC “bekräftad” Exynos 5450 2,0 GHz quad-core Cortex A15 med ARM Mali-T658 GPUvilket man skulle lägga till 13 megapixel bakre kamera, allt monterat under en 5 tum full HD (4,99 för att vara exakt) Super AMOLED-skärm. Det ska smarttelefonen också vara väldigt smal (den tunnaste någonsin av Galaxy) och med ben 64 GB internminne.

I grund och botten är detta rimliga hypoteser: Exynos 5450 är utvecklingen av 5250 som för närvarande finns på Nexus 10; 13 megapixelkameran är nästan “en skyldighet”, eftersom Galaxy S II och S III båda har en 8 MP-sensor, medan när det gäller displayen är det uppenbart att om Samsung verkligen presenterar en full HD Super-skärm på CES AMOLED kommer detta att med största sannolikhet göra en bra bild av sig själv om företagets top-of-the-range-framtid. Om något undrar man om frånvaron av Plus-suffixet fortfarande indikerar en PenTile-matris, men i slutändan är det ingen mening att ifrågasätta för mycket om en skärm som inte har bekräftats för tillfället.

Slutligen, angående 64 GB-minnet finns det lite att diskutera: redan nu finns det GS3:or med detta snitt, och det är bara logiskt (förutom Google) att lagringen i framtiden kommer att röra sig mer och mer mot högre värden.

Slutnotering: SamMobile spekulerar i att Galaxy S IV kommer att presenteras på CES i januari, men ärligt talat verkar detta bara för oss feltolkning från samma källa som vi tog vår artikel från, där den årliga Las Vegas-mässan nämns, men bara i förhållande till Super AMOLED full HD-skärmen, och inte till själva smartphonen.

Relaterade artiklar

Back to top button