Nya rykten om Galaxy Note 9: möjlig reducerad höjd jämfört med Note 8 och ett par dåliga nyheter (foton)

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya rykten om Galaxy Note 9: möjlig reducerad höjd jämfört med Note 8 och ett par dåliga nyheter (foton)

Även om lanseringen av Galaxy Note 9 på marknaden är minst tre bra månader bort, är det inget mysterium att Samsung även under dessa timmar är upptagna på jobbet att förfina hela den långa och komplexa processen med att utveckla och skapa en ny smartphone. Vid denna tidpunkt borde den koreanska jätten oåterkalleligt ha valt den slutlig design av hans nästa juvel, vilket är anledningen till att ryktena om vissa detaljer kunde njuta av en god dos av giltighet.

I synnerhet utmärker han sig bland de mest pratglada i ämnet Isuniversuma läcka känd kinesiska och vanligtvis pålitlig i de förväntningar han utdelar. När det gäller Galaxy Note 9 var han angelägen om att säga att hans höjd det borde vara mindre än 2 mm jämfört med föregångaren Galaxy Note 8 (som är 162,5 mm hög), i linje med Galaxy S9 och S9 +, som är mer respektive mer bas 1,2 och 1,4 mm jämfört med S8 och S8+.

En skillnad alltså minimalnästan omöjlig att urskilja för blotta ögat.

Men det är inte allt, för som svar på en fråga från en användare på Twitter, Isuniversum har nekad att Galaxy Note 9 kommer att integrera fingeravtrycksläsare under displayen, och förnekar ryktena som cirkulerade för flera veckor sedan och till en början stöddes av honom själv. Detta möjliga konservativa val Samsung kan ha återverkningar även på batterietmed tanke på att närvaron av den bakre fingeravtrycksläsaren kommer att ta bort utrymme för större kapacitet än tidigare.

Kort sagt, inte riktigt bra nyheter från Galaxy Note 9-fronten, som dock måste tas med fjädrar, så många månader efter lanseringen. Mer tröstande nyheter kommer från resultaten av en annan riktmärke tillskrivas den nya smartphone från Samsung, som bekräftar en variant utrustad med Snapdragon 845 – förmodligen den amerikanska, enligt traditionen – med bra men inte spännande prestationer, ett tecken på att den koreanska tillverkaren ännu inte på allvar har satt igång förmjukvaruoptimering.

Relaterade artiklar

Back to top button