Nya rykten om Apple Watch Series 7, klocka som ska lanseras 2021 –

Stora förändringar som Serie 7 kommer att medföra

Enligt Gourmet et al-rapporten vi såg kommer detta inte att vara en stor förändringsgeneration. Det kommer dock att finnas små nyheter i den, som kommer att märkas mer eller mindre, där följande punkter lyfts fram som de viktigaste:

  • Möjlig designändring: Även om Gourmet inte nämnde det i sin rapport, satsar andra analytiker på en estetisk linje som matchar alla enheter som Apple har släppt de senaste månaderna, med raka kanter och böjda hörn.
  • Ändringar på skärmen: LTPO-teknik kommer även fortsättningsvis att finnas i serie 7, men enligt Gourmet kommer den att få ett nytt laminat som gör att skärmen kan flytta sig närmare kanterna och minska de små ramarna vi redan har. Detta kan bero på det tidigare nämnda bytet av sida.
  • Tjockare: Medan en Bloomberg-analytiker säger att det inte kommer att synas, fortsätter han att hävda att Series 7 kommer att vara tjockare klockor än tidigare generationer.
  • Snabbare processor: Inga läckor krävs för att bekräfta detta eftersom detta är en vanlig händelse, men det skadar aldrig att komma ihåg att nästa klockas mikroprocessor kommer att vara ännu snabbare än den föregående.

Matgästen bekräftar också förbättringar av anslutningsmöjligheter även om höjdpunkten i hans rapport är just det han inte kommenterar. Det ser ut att bli det brist på nya produkter inom sensorer hälso relaterat. Enligt rapporten kommer temperaturmätaren att börja säljas redan 2022, och glukosmätaren kan bli något försenad då det är en mycket komplex teknik, trots de framsteg som redan gjorts. Som en påminnelse, även om Apple inte är ett medicinskt instrument, kräver denna typ av funktion godkännande från en medicinsk myndighet. Därför kommer det att vara en generation med så få förändringar att den kommer att påminna oss om några av skillnaderna mellan Watch Series 5 och Series 6, även om det var fler än väntat nu.

Se SE 2, men inte i år

Förra året överraskade det Cupertino-baserade företaget med lanseringen av sin första “specialutgåva” av sina smartklockor. Den nuvarande Apple Watch SE innehåller samma processor som Series 5, och även om den har avskaffats när det gäller sensorer, har den många av de funktioner som Series 6 redan hade. Det faktum att det var mycket billigare version gjort märkets klockor mer tillgängliga.

Apple Watch SE

Vi kommer inte att se detta förnyas i år, sa Gourmet. Det vore logiskt om vi verkligen ville förstå vad en “specialversion” av en klocka är. Han säger att han kommer tillbaka 2022 när vi ser hans uppdatering, även om han inte har tillhandahållit för mycket data om sina nya produkter. Därför är det för tidigt att spekulera, men säkert blir det superrea igen, som fallet är med första generationen.

Omslagsbilden och bilden som åtföljer de första styckena skapades av John Prosser och Rendersby Yan.

Relaterade artiklar

Back to top button