nya rykten och möjlig ändring av namnet på iPhone 12s –

Det valda namnet är iPhone 12s.

För några år sedan stod det mer eller mindre klart vad nästa iPhone skulle heta, eftersom Apple traditionellt sett har lagt till s-versionen till sina mobila enheter efter lanseringen av nästa generation. iPhone 3G och 3GS, iPhone 4 och 4s … Det var tills iPhone 7 bytte till iPhone 8 samma år som iPhone X introducerades, även om den hade iPhone XS året efter. Efter iPhone 11 gick det direkt till 12, men det ser ut som att det här e-postmeddelandet kommer att återställas för telefonen 2021 och vi kommer att se nya. iPhone 12s istället för iPhone 13. Om vi ​​också följde idén som visades i år vad gäller storlek, vilket verkar vara fallet för i år också, skulle vi ha följande telefoner:

  • iPhone 12s mini
  • iPhone 12s
  • iPhone 12s Pro
  • iPhone 12s Pro Max

Det kommer att bli nödvändigt att se om bokstaven “s” slutligen stavas formellt med gemener eller versaler, eftersom Apple faktiskt skriver det i fältet. Dessa versioner tenderar att vara mycket konsekventa i både design och prestanda, och om vi tittar på det senaste användningsfallet för iPhone XS kan vi se att de var ganska lika som den redan mytomspunna iPhone X, med undantag för den större skärmstorleken. “Max”. modell. Men att döma av vad vi kommer att se nedan, om vi hittar intressanta nyheter för dessa 2021-lag.

Touch ID återgår till iPhone under skärmen

Att bädda in en fingeravtryckssensor på skärmen är inte nytt på marknaden idag då det finns många Android-tillverkare som har gjort det i flera år. Det blir dock Apples premiär med denna teknik. På den tiden förlitade sig företaget på Face ID, ett mycket säkrare och effektivare system som visar sig vara oöverträffat på marknaden eftersom vi nästan aldrig hittar fel i Face ID-igenkänning. Faktum är att vi har en intuition att företaget inte planerade att ta tillbaka fingeravtryckssensorn, men de tider vi lever i när masker bara är ytterligare ett tillägg till vårt dagliga liv fick dem att ändra sina planer och spara en plan som redan var igång i 2017…. med Touch ID under skärmen.

Vi vet inte om de billigaste modellerna (12s och 12s mini) också kommer att ha denna fingeravtrycksläsare under skärmen eller tvärtom, företaget har för avsikt att integrera den i sidoknappen för att spara pengar. Denna plats kommer också att vara ny i iPhone, även om vi redan kan använda den i fjärde generationen. iPad Air lanserades för bara några månader sedan.

Kommer vi att se iPhones utan portar i år?

En annan möjlighet som Gourmet utelämnar är att se iPhone 12s-modellen utan någon port, vilket diskuterades redan för några månader sedan och knappast har diskuterats på sistone. Analytikern säger att Apple undersöker möjligheten men har inte fått någon bekräftelse i nuläget. Tänk på att detta skulle vara minst riskabelt, eftersom de skulle behöva förbättra sina datoranslutningar för dataöverföring och procedurer som att återställa enheten, samtidigt som de garanterar en pålitlig trådlös laddningsmetod. Kommer du att ha en sådan laddare i kartongerna? Observera att i Europa är nätadaptern valfri och kabeln är valfri.

Apples första vikbara surfplatta kan komma 2021

För några veckor sedan blev vi förvånade över att höra att ett företag under ledning av Tim Cook framgångsrikt har genomfört uthållighetstester på två hopfällbara iPhones. De var två olika stilar: en i skalformat och den andra i ett mer “klassiskt” format som liknar Samsung Galaxy Fold. Kaliforniens invånare kommer sannolikt att sluta med endast ett vikläge, vilket för närvarande är okänt. Det är möjligt att det kommer att hända i år när det introduceras, sa Gourmet, men bortsett från denna oöverträffade funktion på iPhone, som vikningen, har vi ingen information om andra specifikationer.

september detta är den månad som Apple markerar i rött för presentationen av dessa enheter, ett traditionellt datum för vilket endast 2020 under de senaste åren har varit ett undantag på grund av produktionsförseningar på grund av covid-19-pandemin. Så vi har 9 långa månader kvar, under vilka vi kommer att fortsätta att uppmärksamma nya läckor och rykten om enheter som, på gott och ont, är de mest efterlängtade på marknaden.

Relaterade artiklar

Back to top button