Nya rykten för Nokia P1: metallkropp, IP68-certifiering, AMOLED-skärm och Android Nougat

Note: We hope you enjoy reading this article: Nya rykten för Nokia P1: metallkropp, IP68-certifiering, AMOLED-skärm och Android Nougat

Efter att de senaste ryktena om Nokia DC1 läckte ut för några dagar sedan, återvänder vi idag för att prata om Nokia P1en Android-enhet som redan har dykt upp på webben i olika former, men som fortfarande är höljd i mystik.

Han funderar på att hjälpa oss att lösa gåtan Android-rubrikersom visar några möjliga egenskaper hos den nya toppen av sortimentet av det finska företaget – eller snarare kinesiskaeftersom det togs över av Foxconn efter förvärvet av Microsoft för några år sedan.

Nokia P1 förväntas bli tillgänglig i två versionerden ena 5,2 “och den andra 5,5”, båda med AMOLED-skärm med QHD-upplösning (1440 x 2560). Kroppen ska vara inne metallmed IP68-certifiering mot vatten och damm, och det ska finnas en processor inuti Qualcomm Snapdragon 820 (eller 821), 4 GB RAM och en fortfarande inte väldefinierad kamera, men som källor definierar som “mycket presterande”.

Dessutom bör enheten monterasenaste versionen av operativsystemet av den gröna roboten, Android 7.0 Nougat, åtföljd av personaliseringen av företaget, den Nokia Z Launcher redan sett på andra terminaler.

Vi vet inte om all denna information kommer att bekräftas vid den officiella lanseringen, men det verkar vara lite att vänta med tanke på att presentationen ska vara planerad till slutet av året.

Relaterade artiklar

Back to top button